Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Korzyści z konta bieżącego w Postbanku?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim... jestem ciekawy, czy w tym dobrze ugruntowanym forum znajdzie się ktoś, kto może wymienić ewentualne zalety konta bieżącego w Postbanku....... Za każdym razem, gdy muszę pójść na pocztę, aby nadać paczkę lub coś podobnego, denerwuję się z powodu zbyt długiego oczekiwania, niekompetentnego personelu i wysokich opłat. Czy dotyczy to tylko zwykłych klientów poczty, czy dla klientów konta bieżącego są inne możliwości??? Przecież i tak musisz stać w tej samej kolejce i korzystać z usług tego samego niekompetentnego personelu. Kto w ogóle chce dobrowolnie iść do Postbanku?

Napisany przez 2Escorpio
Kolejka do wypłaty pieniędzy, wpłaty i tak dalej... jest ta sama co do kasy / okienka... Podsumowując: Tak samo długo czekasz, ci sami pracownicy. W przeciwnym razie... ODRADZAM! - W razie problemów zazwyczaj musisz dzwonić na numer o opłacie 01805... i to kilka razy, za każdym razem rozmawiasz z kimś innym, kto nie wie, co zrobił poprzednia osoba.

Napisany przez Doso
- całkiem dobre warunki - wiele oddziałów - wiele bezpłatnych bankomatów - bank internetowy, w razie wątpliwości zawsze można skonsultować się osobiście - jedna z pierwszych banków internetowych w Niemczech, dzięki czemu ma dużą liczbę klientów i dużo doświadczenia w tej formie dystrybucji Mimo to nie poszedłbym tam, ponieważ inne banki internetowe wydają mi się bardziej atrakcyjne i obsługa, jak wspomniałeś, czasami i tak nie jest zbyt dobra.

Napisany przez ProperSoul
Cześć, muszę się zgodzić z innymi tutaj. Istnieją o wiele lepsze oferty innych banków internetowych. Na przykład, korzystając z konta comdirect Girokonto, możesz również bezpłatnie korzystać z wszystkich bankomatów Banku Pocztowego i Cash-Group, ponieważ Bank Pocztowy i comdirect również należą do Cash-Group. Sieć bankomatów Cash-Group jest - o ile mi wiadomo - drugą co do wielkości w Niemczech po sieci bankomatów Sparkassen. Jeśli chcesz wypłacać pieniądze bezpłatnie niezależnie od przynależności bankowej, może warto zwrócić uwagę na konto DKB Cash, ponieważ dzięki bezpłatnej karcie VISA możesz wypłacać pieniądze bezpłatnie na całym świecie ze wszystkich bankomatów z logo VISA. Mam nadzieję, że mogłem Ci nieco pomóc. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata