Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: Prawidłowe źródło informacji dla osób zakładających własną firmę!

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie, Dostanie się do właściwych adresów może być naprawdę trudne, gdy chcesz zrobić coś naprawdę rozsądnego. Moja żona i ja postanowiliśmy założyć własną działalność jak najszybciej, ale bez konieczności wkładania własnych środków. Wiem, że może to być trudne. Niemniej jednak chcemy spróbować naszego szczęścia. Gdzie mogę uzyskać konkretne informacje dotyczące mojego problemu? Czy ktoś miałby może pomysł, jak mogę uregulować udział własny?

Re: Prawidłowe źródło informacji dla osób zakładających własną firmę!

Napisany przez ADMCI4
Mój przyjacielu, bardzo ufasz swojemu szczęściu, ale sprawa nie jest tak prosta! Żadna instytucja nie wejdzie z tobą w interes bez twojego wkładu. Mogę to powiedzieć z pewnością! Pomimo wszystko, polecam odwiedzić najbliższą Izbu Przemysłowo-Handlową, aby uzyskać informacje o programach wspierających od eksperta. Powinieneś opowiedzieć tej osobie o swoim dokładnym planie sprzedaży i zapytać, ile może kosztować twoje pomysły. Następnie wracasz do domu i zastanawiasz się, jakiego zamożnego krewnego możesz przekonać, aby udzielił ci potrzebnych pieniędzy. Arno, czy to nie jest dobry pomysł? Przyznaj się!!!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata