Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Inwestycja na rynku Forex.

Napisany przez Desert Fox
Szanowni Państwo, możemy zaoferować firmom, przedsiębiorcom lub też osobom prywatnym atrakcyjną inwestycję. Ta inwestycja jest zarządzana na rynku Forex przez profesjonalnych traderów, jednego z największych banków traderów na świecie. Ponieważ ten rynek osiąga bardzo wysokie zyski, należy być świadomym, że istnieje także ryzyko na tym rynku. Aby wyjaśnić wszystkie pytania, proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. Ponieważ dla mnie łatwiej jest rozmawiać przez telefon lub również może odbyć się osobista rozmowa, proszę o przekazanie mi swojego numeru telefonu stacjonarnego w przypadku zainteresowania. Miesięczne wypłaty w wrześniu 2009 r. = 23,40% dla klienta. Miesięczne wypłaty w październiku 2009 r. = 20,20% dla klienta. Miesięczne wypłaty w listopadzie 2009 r. = 32,00% dla klienta. Miesięczne wypłaty w grudniu 2009 r. = 24,73% dla klienta. Miesięczne wypłaty w styczniu 2010 r. = 17,04% dla klienta. Miesięczne wypłaty w lutym 2010 r. = 18,23% dla klienta. Miesięczne wypłaty w marcu 2010 r. = 19,05% dla klienta. Wszystkie powyższe dochody są dochodami netto dla klienta. W razie potrzeby i zainteresowania mogę również przesłać Państwu formularz wniosku konta. Według traderów zysk wynosi co najmniej 15-20% miesięcznie. (Dotychczas założenie zawsze było spełniane) - konto w dużej europejskiej bankowości - Możliwe już od 2000 euro - Indywidualne konto z dostępem online przez 24 godziny na dobę - konto jest ubezpieczone przez fundusz zabezpieczenia bankowego do 50 000 euro - Dodatkowo wpłata jest możliwa w dowolnym momencie od 1000 EUR - Okres minimalnego zobowiązania wynosi 6 miesięcy - Wpłaty/Wypłaty muszą być dokonywane osobiście - 80% wpłaconej kwoty jest zarządzane, reszta jest używana do zabezpieczenia - Stan konta zawsze dostępny - brak okresów wypowiedzenia Całą procedurę mogę również przesłać. W razie dalszych pytań jestem do Państwa dyspozycji... E-mail: vz3005@googlemail.com Z poważaniem Desert Fox PS. Proszę wpisać imię i numer telefonu w e-mailu do kontaktu.

Napisany przez marketmaker2
I codziennie witamy świstaka ! Według mnie to absolutnie niesolidne, obietnice zysku na dłuższą metę nigdy nie są możliwe do zrealizowania bez ryzykowania utraty kapitału... Gdyby to system był naprawdę tak lukratywny, jak tu jest zachwalany, operatorzy sami by z niego skorzystali, nie musieliby tutaj zamieszczać reklam, aby pozyskać środki od inwestorów prywatnych. marketmaker2

Napisany przez CFO
@ Desert Fox Przynajmniej lepsza nazwa niż Business 00. Aczkolwiek gdy się dobrze zastanowić - z Desert Fox wysyła się swoje pieniądze na pustynię. Tak czy inaczej: Nazwa robi swoje

"
Und täglich grüßt das Murmeltier

Imo absolut unseriös, diese Renditeversprechen sind auf lange Sicht niemals einhaltbar, ohne einen Verlust des Gesamtkapitals zu riskieren...

Wäre dieses System tatsächlich so lukrativ wie hier angepriesen, würden die Betreiber es selbst ausnutzen und müßten hier keine Werbeanzeigen schalten, um Gelder von Privatinvestoren einzusammeln.

marketmaker2

@marketmaker2

Zitat von marketmaker2
Imo absolut unseriös, diese Renditeversprechen sind auf lange Sicht niemals einhaltbar, ohne einen Verlust des Gesamtkapitals zu riskieren...

Mir ist aufgefallen das du nicht lesen kannst.
Nirgend wo steht eine versprechung von Rendite.
Die aufgeführten Daten ist eine Performance.
Vielleicht liesst Du nochmal den Text bezogen auf Verlust
80% von Gesammtkapital wird für Traden genutzt 20% für sicherheit.

zitat vo marketmaker2

Wäre dieses System tatsächlich so lukrativ wie hier angepriesen, würden die Betreiber es selbst ausnutzen und müßten hier keine Werbeanzeigen schalten, um Gelder von Privatinvestoren einzusammeln.

Also marketmaker2
der Betreiber ist eine Traderbank und das ist ganz normal das wie jede andere Bank ihre Produkte vorstellt. Okey
Wenn du ein bissen ahnung hättest von Forex-Investments du wurdest ganz andere fragen stellen.

Ich fühle du bist alergisch gegen Forex-Investments.
Wohl geld verloren.Naja ich habe auch in Forex-online investment geld verloren. Ich habe schnell gelert das es betrüger sind.
Wenn du wirklich geld hast und du möchtest investieren schicke mir deine telefonnr.
Aber ich weiss dass Du kein geld hast.Ich und mein Partner sind in diesen berreich sehr lange tätig.

Wenn jemanden ernste interesse hat kein problem,wir rufen Sie gerne an.
Schickt telefonnr. oder wir schicken gerne unsere telefonnr.Wir haben nichts zu verstecken.
L.G."

CFO pisze: @ Desert Fox Przynajmniej lepsza nazwa niż Business 00. Chociaż zastanawiam się - z Desert Fox przesyła się pieniądze na pustynię. Tak więc tutaj też: Nazwa jest programem
@CFO Hmm, cały czas zastanawiam się nad tymi trzema bezużytecznymi literami, widziałem je gdzieś na forum hyip. (przepraszam, jeśli Cię pomyliłem) Fora hyip to onlineowe inwestycje, które w 99% są oszustwem. Ponadto, CFO, proszę uprzejmie włączyć swoje myśli. Proszę pamiętać, że to, co napisałeś, szkodzi reputacji. Wypowiedziałeś coś, czego nie możesz udowodnić. Zastanawiam się, czy przekażę Twoje komentarze dalej do odpowiednich organów. Jeśli ktoś ma poważne zainteresowanie, proszę się zgłosić. Nikogo nie zmuszam. Pozdrowienia

Napisany przez CFO
@desert fox ..... to wówczas przejdźmy do działu prawnego. Na pewno masz już doświadczenie w dziedzinie Business00. Już kiedyś słyszałem takie zgryźliwe uwagi ze strony Dividium. Zapowiedź ta bardziej pasuje do cyrku (parodia,) niż do forum finansowego. @admin: Te wpisy rzeczywiście powinny zostać usunięte

Szanowny Panie Desert Fox.Ta wydajność jest niezweryfikowalna i służy jedynie do oszukiwania potencjalnych klientów=ofiary. Powinieneś również wiedzieć, że pozytywne wyniki w przeszłości nie stanowią gwarancji przyszłych zwrotów. Dokładnie to próbujesz sugerować.Jest śmieszne, jak bez żadnej wiedzy starasz się oszacować finansową siłę innych użytkowników forum finansowego. To niekonstrukcyjne odwracanie uwagi, które już znamy od Dividium Capital.Niestety, nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie z poprzedniego postu:Dlaczego sam nie korzystasz z tego systemu? Gdyby działał trwale, nie musiałbyś zbierać pieniędzy od prywatnych inwestorów... Jedno mogę ci obiecać: Nie dostaniesz ode mnie swoich pieniędzymarketmaker2

@lis pustyni ..... to teraz czas na dział prawniczy. Na pewno masz już doświadczenie pod nazwą Business00. Takie teksty już słyszałem ze strony Dividium. To ogłoszenie pasuje raczej do cyrku (manegeta), niż tutaj, na forum finansowym. @admin: Te wpisy zdecydowanie należy skasować. @cfo Jakoś mi cię szkoda Pozdrowienia P.S. @wszyscy! W niektórych forach jestem znany jako użytkownik Business00 lub jako Desert Fox. Czy to dla ciebie problem, CFO? Szacun. W przyszłym miesiącu opublikuję wyniki za kwiecień tutaj. Do tego czasu Kontakt: vz3005@googlemail.com

Lis Pustyni pisze: W przyszłym miesiącu zamieszczę tutaj wyniki dotyczące kwietnia.
Można dużo pisać

Napisany przez CFO
@desert fox Nie musisz mi współczuć, bo właśnie wróciłem z kolacji, na którą sobie czasem pozwalam. Za pieniądze, które nie inwestuję w takie głupie instrumenty finansowe. Nie mam problemu z tym, że zalewasz kolejne fora swoją ofertą żartu pod innym pseudonimem. Tylko czytelnik powinien o tym wiedzieć. Jeśli nadal inwestuje w ten syf, to kłaniam się - przed tak dużą głupotą, która prowadzi do zatopienia własnego majątku. Pozdrawiam, CFO PS: Rochelt Marillenschnaps był dziś wieczorem wisienką na torcie

marketmaker2 pisze: Możesz dużo pisać
Nie napiszę wszystkiego, tylko wyniki z kwietnia Jeśli nie jesteś zainteresowany, wszystko w porządku Szacunek

marketmaker2 pisze: Możesz dużo pisać
Ja nie będę pisać dużo, tylko o wynikach z kwietnia. Jeśli nie masz zainteresowania, to OK. Pozdrawiam

CFO pisze: @desert fox Nie musisz mi współczuć, bo właśnie wróciłem z kolacji, na którą sobie czasem pozwalam. Z pieniędzy, których nie inwestuję w tego typu głupie instrumenty finansowe. Nie mam problemu z tym, że zataplasz kolejne fora pod innym pseudonimem swoją ofertą kpin. Ale to powinien dowiedzieć się zainteresowany czytelnik. Jeśli nadal inwestuje swoje pieniądze w ten program, to kłaniam się nisko - przed tak dużą głupotą, żeby stracić swoje własne majątek. Pozdrowienia CFO PS: Dzisiaj wieczorem Rochelt Marillenschnaps był highlightem
Cześć cfo cfo zacytował: właśnie wróciłem z kolacji, na którą sobie czasem pozwalam. ODPOWIEDŹ: Mam nadzieję, że smakowała cfo zacytował: Jeśli nadal inwestuje swoje pieniądze w ten program, to kłaniam się nisko .. ODPOWIEDŹ Raz kłaniam czoła!! Dziękuję! (w imieniu innych inwestorów) cfo zacytował: ..przed tak dużą głupotą, żeby stracić swoje własne majątek. ODPOWIEDŹ: proszę o więcej szacunku!!! Dziękuję Szacunek

Napisany przez CFO
@ Desert Fox ... Szanuję, jeśli nie zaśmiecasz tego forum swoimi postami (12:30, 12:33; 12:49). Jeśli tak działasz z instrumentami Forex, to ja bym trzymał się z daleka od takich inwestycji.

marketmaker2 pisze: Szanowny Panie Desert Fox. Ta wydajność nie jest możliwa do zweryfikowania i służy jedynie temu, aby okłamać potencjalnych klientów=ofiary. Ponadto powinieneś wiedzieć, że pozytywne wyniki z przeszłości nie są gwarancją przyszłych zysków. Dokładnie to właśnie próbujesz sugerować. Jest śmieszne, jak próbujesz oszacować finansową siłę innych użytkowników forum finansowego, nie posiadając żadnej wiedzy na ten temat. To nieuczciwe zagranie, coś na co jesteśmy już przyzwyczajeni ze strony Dividium Capital. Niestety nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie z poprzedniego posta: Dlaczego sam nie korzystasz z tego systemu? Jeśli działałby długoterminowo, nie musiałbyś zbierać pieniędzy od prywatnych inwestorów... Mogę ci obiecać jedno: Moich pieniędzy nie dostaniesz. marketmaker2
Cześć marketmaker2 marketmaker2 zacytował: Mogę ci obiecać jedno: Moich pieniędzy nie dostaniesz AW: Nie musisz mi nic obiecywać i nie chcę tego Gdybyś czytał ze zrozumieniem, zauważyłbyś, że zawierasz umowę z jednym z największych banków traderów na świecie. Ok? marketmaker2 zacytował: Dlaczego sam nie korzystasz z tego systemu? AW: My sami nie korzystamy z tego systemu (to bank traderów korzysta z tego systemu), my tylko zainwestowaliśmy (jestem zwykłym użytkownikiem). Daj mi znać, gdybyś chciał moją kartę EC i PIN! marketmaker2 zacytował: ...czyśbyś nie musiał zbierać pieniędzy od prywatnych inwestorów... AW: Czy kiedykolwiek słyszałeś o rekomendacjach? Jeśli masz podobny produkt, udostępnij go tutaj lub wyślij mi. Proszę, proszę, nie proponuj inwestycji online (Forex), gdzie obiecuje się 1% do 2% dziennie. Akceptuję jedynie inwestycje Forex, gdzie transparentność jest na pierwszym miejscu. Szacunek P.S. Proszę, marketmaker2, spróbuj czytać i zrozumieć posty poprawnie. Jeśli zauważę, że znowu przedstawiasz to samo w inny sposób, nie dziw się, że nie dostaniesz odpowiedzi

CFO pisze: @ Desert Fox ... Szacunek polega na tym, żeby nie zaśmiecać tego forum swoimi postami (12:30, 12:33; 12:49). Jeśli tak działasz z instrumentami Forex, to ja osobiście trzymałbym się z dala od takiej inwestycji.
@ cfo cfo zacytował: Jeśli tak działasz z instrumentami Forex... ODPOWIEDŹ: To nie są moje instrumenty, jeśli czytasz ze zrozumieniem, zauważysz, że nimi zarządza jedna z największych na świecie banków inwestycyjnych. (Jestem zwykłym użytkownikiem) cfo zacytował: ...to ja osobiście trzymałbym się z dala od takiej inwestycji. ODPOWIEDŹ: cfo, czy nie zauważasz, że już kilka razy pisałeś na forum finansowym, że nie masz zainteresowania. Wierzę, że już każdy kruk w Niemczech wie, że nie masz zamiaru inwestować. Szacunek Desert Fox/Business00 (wybierz sobie jedno)

Desert Fox pisze: Jeśli naprawdę masz pieniądze i chcesz zainwestować, wyślij mi swój numer telefonu.
Ponieważ wyraźnie nie są w stanie udzielIć mi zadowalajacej odpowiedzi na moje pytanie, zostawiam to bez komentarza. Czytelnik może jednak sam wyrobić sobie opinię. Cytat Deserta Foksa Nie musisz mi obiecywać, i nie chcę tego Czy w ogóle wiesz, co piszesz i co napisałeś? Dlaczego tak zaciekle bronisz swoich rekomendacji? Niektórzy użytkownicy finansowych forów tylko wyrazili swoje zdanie na temat inwestycji, którą Ty proponujesz. Co TY (jako samozwańczy użytkownik) zyskujesz, zachęcając klientów do inwestycji w tą nieuczciwą inwestycję? Cytat Deserta Foksa Jeśli masz podobny produkt, wykonaj tu post lub wyślij mi go. Proszę, proszę, bez inwestycji online (Forex), gdzie obiecują 1% do 2% dziennie. Akceptuję tylko inwestycje Forex, gdzie transparentność jest priorytetowa. Tutaj też muszę Cię niestety rozczarować, ponieważ nie udzielam nieuczciwych rekomendacji inwestycyjnych. Ani 1-2% dziennie, ani ~20% miesięcznie... marketmaker2 p.s. Naucz się, proszę, umiejętności cytowania w forach i koniecznie popracuj nad ortografią, którą używasz. W przeciwnym razie Twoje wpisy będą miały podobny stopień wiarygodności jak rekomendowane inwestycje zamieszczone we wpisie wstępnym.

Napisany przez CFO
@Desert Fox Tak, od samego początku nie miałem zainteresowania taką niesolidną ofertą. Chodzi tutaj również o ostrzeżenie przed zaangażowaniem się w tę inwestycję. Marketmaker już zapytał o powód, dla którego promujesz tutaj swoją wspaniałą ofertę, bądź też zwracasz na nią uwagę. Jeśli nie masz żadnych interesów finansowych, dlaczego nie zdradzasz po prostu nazwy banku inwestycyjnego tutaj? Jeśli uczestniczysz w pośrednictwie, chciałbym zwrócić uwagę, że wtedy szybko przechodzi to w schemat piramidy finansowej (mieliśmy już to przy Dividium). Więc ciesz się w ciszy swoimi legendarnymi zwrotami, ale proszę oszczędź nas swoimi zapowiedziami. Pozdrowienia CFO PS: Jeśli chcesz mnie pozwać, dane uzyskasz przy odpowiednich dowodach u admina. To było już często zapowiadane przy Dividium, ale do tej pory nic nie słyszałem

Cześć wszystkim Stopa zwrotu za kwiecień wynosi 14,32% netto dla klientów. Szczegółowe informacje pod adresem kontaktowym: vz3005@googlemail.com Szacunek

Yawn......na tej sztuczce mam nadzieję, że nikt - poza samym Desert Foxem - się nie nabierze

Napisany przez CFO
W większości przypadków wysokość zysku koreluje z ryzykiem. Obecna seria, o ile można sądzić, nadal jest wolna od ryzyka. Największym ryzykiem tutaj jest zainwestowanie pieniędzy w tego rodzaju inwestycję. Podtrzymuję swoje stanowisko - trzymaj się z dala i nie daj się zwieść upiększonym (lub lepiej, sfałszowanym) danym. Pozdrawiam, CFO

@ cfo bla bla i znowu bla bla ..... Nie zauważyłeś, że zawsze piszesz to samo? Ok, życzę wszystkim inwestorom miłych wolnych dni. Skontaktujemy się z wszystkimi, którzy zainwestowali, z pozytywnymi wieściami.

Dopóki próbujesz oszukiwać inwestorów tutaj, krytyczne głosy nie ucichną. Każdy, kto teraz da się nabrać po przeczytaniu tego wątku, jest temu winny. A ty powinieneś się wstydzić za próbę oszukania naiwnych ludzi.

Napisany przez CFO
....nie ma już nic więcej do dodania. Brakuje mi argumentów na tyle absurdów. @Desert Fox Podaj już wymyślone procenty dla miesięcy maj - grudzień 2010, wtedy nie będziesz musiał wkładać wysiłku w każdy miesiąc. Jestem pewien, że ten arkusz Excel już istnieje. @wszyscy: Jeśli ktoś ma zamiar brać udział w tym programie - powodzenia z traconymi pieniędzmi. a Desert Fox i ja nie znamy się, pomimo jednostronnej znajomości w zwracaniu się do mnie - ale wymagaj szacunku i potem go nie zachowuj. Śmiało udźwignę to Pozdrawiam CFO

Jak już wcześniej napisałem cfo bla bla bla....

Napisany przez CFO
Cytat: Jak już napisałem cfo bla bla bla.... Tak się pisze, a) gdy zabrakło argumentów b) gdy IQ jest poniżej temperatury ciała c) gdy chciwość zjadła rozum Zaznacz odpowiednie (możliwe wiele rozwiązań) MGF CFO

Cfo bla bla bla.....

Napisany przez RSpecunia
interesujące...

Napisany przez Avaladim
Cześć. Co sądzisz o inwestowaniu w opcje binarne? Moje doświadczenia z brokerem StockPair są pozytywne i handluję już od 6 miesięcy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata