Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Budować z WFA???

Napisany przez DieVeys
Cześć, nasze głowy już dymią, więc tu wylądowaliśmy... Sprawa wygląda następująco: Mój mąż jest urzędnikiem z rocznym dochodem w wysokości około 45000 euro, jas jestem na urlopie rodzicielskim, nasza córka ma 8 miesięcy, a jej rodzeństwo ma się urodzić we wrześniu. Czy ktoś wie, jakie są warunki dla urzędników? W internecie znajduję tylko informacje dla pracowników, a termin spotkania z doradcą jest jeszcze daleko. I: Jaka jest granica kwoty finansowania, aby nadal otrzymywać wsparcie WFA? Pytania, pytania... może ktoś nam pomóc :-) Dziękujemy z góry DieVeys

Napisany przez Gerd
Cześć Nie mogę powiedzieć, czy otrzymają Państwo dofinansowanie WFA. To zależy od dochodu. W każdym razie mogą Państwo ubiegać się o dofinansowanie KfW 124 w wysokości 30% sumy budowy. Przy budowie energooszczędnej mogą Państwo dodatkowo otrzymać dofinansowanie 153.

Napisany przez ADMCI4
Gerd pisze: Cześć Nie mogę powiedzieć im, czy otrzymają wsparcie WFA. To zależy od dochodu. W każdym razie mogą ubiegać się o dofinansowanie KfW 124. 30% sumy budowy. Przy budowie energooszczędnej mogą również otrzymać dofinansowanie 153.
Ale może się udać, ale z ledwością.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata