Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Czy w przypadku trudności finansowych można rozwiązać udziały w Volksbanku?

Napisany przez thomix1
Cześć, Pilnie potrzebuję pieniędzy z moich udziałów w spółdzielni Volksbank. Czy ktoś ma dla mnie jakiś pomysł? Jestem klientem tego banku od 15 lat lub dłużej, jednak w ciągu ostatnich 3 lat moja zdolność kredytowa bardzo ucierpiała z powodu uzależnienia od hazardu. Chodzi tylko o 500 euro, których pilnie potrzebuję, aby spłacić stare długi z czasów uzależnienia od hazardu. Czy istnieje jakiś sposób, aby uzgodnić z bankiem prowadzenie konta debetowego na kwotę 500 euro do momentu wypłaty pieniędzy? Naprawdę ważne jest dla mnie, żeby dostać te pieniądze, w chwili obecnej nie mogę ich pożyczyć od nikogo.

Napisany przez thomix1
thomix1 pisze: Cześć, pilnie potrzebuję pieniędzy z moich udziałów w Spółdzielni Banku Ludowego. Czy ktoś ma dla mnie jakiś pomysł? Jestem klientem banku od 15 lat lub dłużej, ale moja zdolność kredytowa w ciągu ostatnich 3 lat bardzo ucierpiała z powodu uzależnienia od hazardu. Chodzi tylko o 500 euro, które jednak pilnie potrzebuję, aby uregulować starą zaległą spłatę z czasów uzależnienia od hazardu. Czy można jakoś uzgodnić z bankiem prowadzenie debetu do kwoty 500 € do czasu wypłaty pieniędzy? To naprawdę ważne, żeby dostać te pieniądze, w tej chwili nie mogę ich pożyczyć od nikogo.
Właśnie znalazłem Regulamin Banku. Pół roku temu przeprowadziłem się ze względu na studia. Tutaj stoi teraz §9 Wyłączenie e) zmienia swoją siedzibę lub miejsce zamieszkania albo jego stałe miejsce pobytu jest nieznane; czy mogę zrezygnować z udziałów w spółdzielni?

Napisany przez Doso
Ja również zwróciłem swoje udziały. To zajmuje około 5-6 miesięcy. Musisz sam sprawdzić, czy bank w jakiś sposób ci pomoże.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata