Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Rezerwacje hoteli za pomocą mojej zwykłej karty kredytowej.

Napisany przez ADMCI4
Pozdrowienia dla drogich ludzi na forum. Od dwóch lat mam zwykłą kartę kredytową, którą dostałem od mojego banku. Jest to karta MasterCard bez żadnych dodatkowych bajerów. Od kiedy ją mam, jeszcze nie byłam na wakacjach. W tym lato chciałbym jednak pojechać z moją dziewczyną do Hiszpanii. Chcielibyśmy zarezerwować zakwaterowanie na pierwsze dni już stąd. Czy mogę dokonać rezerwacji hotelu za pomocą mojej zwykłej karty kredytowej, czy potrzebna jest do tego karta oferująca wszystkie te dodatkowe usługi? Pozdrowienia, Amadeus87

Napisany przez 2Escorpio
Cześć... Tak i nie *g* Możesz zarezerwować hotel bez problemu za pomocą zwykłej karty kredytowej (limit powinien wystarczyć na koszty w hotelu hehe), na przykład przez internet, biuro podróży itp. - ale jeśli potrzebujesz usług związanych z podróżami... wtedy potrzebujesz karty kredytowej z dodatkowymi udogodnieniami g

Napisany przez WisteriaPearl
Cześć, tak, to też można zrobić za pomocą zwykłej karty. Samozatrudnieni na przykład lub przedsiębiorcy często otrzymują inne karty kredytowe. Jednak do rezerwacji hoteli powinna wystarczyć standardowa karta, o ile limit jest wystarczający *g*

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata