Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Tanie pożyczki prywatne dla osób prowadzących działalność wolnorynkową.

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Od wielu lat pracuję jako wolny strzelec w dziedzinie coachingu i treningu komunikacyjnego. Moje dochody są dobre, ale oczywiście nie da się ich z góry przewidzieć. Z tego powodu moje bank ostatnio odmówił udzielenia mi prywatnego kredytu w wysokości około 5000 euro. Jest on jednak pilnie potrzebny, ponieważ po tylu latach muszę zakupić nowe komputery i inne materiały do moich seminariów i konsultacji. Wiem od kolegów, że także oni mają problemy z kredytami i jeśli już dostają, to oferowane są bardzo drogie. Kto mógłby mi doradzić, gdzie również osoby pracujące jako wolni strzelcy mogą uzyskać korzystny kredyt? Dziękuję, pozdrowienia, Kammi

Napisany przez sportfels
Cześć Kammi, znam problem i udało mi się go rozwiązać. Do dziś robię to samo, ponieważ to sprawdziłem, znam ludzi i sam jestem w tym od roku. Jednak zawsze pamiętaj, że bez pieniędzy nie zarobisz pieniędzy. Zapoznaj się z systemem bankowym, a zauważysz różnicę. Powodzenia, sportfels

Napisany przez marioschmidt76
Jak już opisałem w innym pytaniu... Być może poręczenie również może Ci pomóc w prowadzeniu własnej działalności. Można je uzyskać w różnych warunkach w landysschaftsbanken (np. Berliner Landesbürgschaftsbank, Bürgschaftsbank Schleswig-Holstein itp.) lub u prywatnych dostawców (np. HilfeCenter.info, WWSGmbH.com itp.), którzy biorą odpowiedzialność za Twoją zdolność kredytową. Banki lub pracownicy banków często nie rozumieją, czym naprawdę zajmuje się kredytobiorca i dlatego nie są w stanie prawidłowo ocenić, czy jest on kredytobiorcą o dobrej zdolności kredytowej czy nie. Często finansowanie zawodzi po prostu z powodu niezrozumienia przez pracownika banku przedmiotu, który ma zostać sfinansowany.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata