Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Wirtualna karta kredytowa jako alternatywa dla tradycyjnej karty?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, ponieważ mam dopiero 23 lata i nie mam regularnych dochodów, pewnie bardzo ciężko będzie mi dostać zwykłą kartę kredytową. Ostatnio gdzieś przeczytałem lub usłyszałem o pojęciu wirtualnej karty kredytowej i zastanawiam się teraz, czy mogłaby to być dla mnie alternatywa dla konwencjonalnej karty. Kto mógłby mi dokładnie wyjaśnić to pojęcie i powiedzieć, czy mogę dostać tę kartę w mojej obecnej sytuacji? Miłej niedzieli, DerSiedler

Napisany przez 2Escorpio
Pierwsze pytanie.... jeśli nie masz dochodu, po co ci w takim razie karta kredytowa? Wirtualna karta kredytowa to jedynie numer karty kredytowej... za jej pomocą można dokonywać zakupów tylko online lub przez telefon. Zazwyczaj działają one na zasadzie kart prepaid.

Napisany przez ProperSoul
Cześć, Mogę Cię uspokoić. Jestem studentem, nie mam regularnych dochodów, a mimo to mam kartę VISA. Mam konto DKB Cash i na karcie kredytowej mam limit w wysokości 500 euro. Po prostu staram się zawsze być na plusie. Spróbuj szczęścia. Pozdrowienia propersoul

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata