Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy karty kredytowe są także dostępne z możliwością złożenia wniosku online?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, do tej pory nie miałem karty kredytowej, ale zwróciłem uwagę na kartę Visa dzięki reklamie. Ponieważ moje bank raczej wydaje karty Mastercard, chciałbym wiedzieć, czy możliwe jest także składanie wniosków o kartę kredytową online? Czy muszę pójść do oddziału banku, tak jak przy otwieraniu konta osobistego? Bank musiałby jednak zweryfikować tożsamość wnioskodawcy, co wydaje się trudne do zrealizowania przez internet. Jakie możliwości mam w tej sytuacji? Dziękuję Mikael

Re: Czy karty kredytowe są także dostępne z możliwością złożenia wniosku online?

Napisany przez 2Escorpio
Czym konkretnie się interesujesz... kartą kredytową czy kontem osobistym? *g* Możesz złożyć wniosek online o oba... W każdym przypadku otrzymasz list z prośbą o weryfikację tożsamości za pomocą Postident - będziesz musiał/a udać się do placówki pocztowej wraz z dowodem osobistym, aby potwierdzić swoją tożsamość albo karta zostanie dostarczona od razu, a doręczyciel sprawdzi na miejscu, czy to na pewno Ty.

Napisany przez WisteriaPearl
Cześć, naturalnie istnieje różnica między kartą kredytową a kontem osobistym. Kartę kredytową możesz również ubiegać się online. Zazwyczaj musisz wydrukować i wysłać wniosek. Ale w niektórych kontach osobistych otrzymujesz również ofertę karty kredytowej. Tak robi wiele banków internetowych. Pozdrowienia!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata