Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Nowy zakup samochodu

Napisany przez e2k2e
Cześć ludzie, jestem tutaj nowy, ponieważ potrzebuję dobrej rady w sprawie zakupu samochodu. Planuję kupić nowy samochód o wartości około 36 240,00 € (Golf VI GTI), być może uda mi się go jeszcze trochę obniżyć. Moim problemem jest brak tej kwoty 36 240,00 €, dlatego rozważam finansowanie/Leasing prywatny. Najchętniej miałbym niską wpłatę i niską miesięczną ratę. Oddam w rozliczeniu mój stary samochód. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z VW Bank? I może mi podpowiedzieć, jak uzyskać niską ratę i niską wpłatę? Z góry dzięki.

Napisany przez Quattro
Cześć e2k2e

Wydaje mi się, że specjaliści tutaj będą potrzebować dodatkowych informacji.....

Ile dostaniesz za swój stary samochód?

Jaka dla ciebie jest akceptowalna niewielka rata?

Jaka dla ciebie jest mała wpłata?

Pozdrowienia, Robby

Napisany przez Moneyman
Dobry wieczór,

mogę tylko się zgodzić z poprzednikiem.

Im więcej informacji ujawnisz, tym więcej za nie otrzymasz.

Aby móc udzielić Ci porad i wskazówek dotyczących niebagatelnego finansowania powyżej 30000 €, potrzebujemy jednak kilku informacji o Tobie.

Z poważaniem

Moneyman

Napisany przez C. Andreas

Cześć ludzie,

jestem tutaj nowy, ponieważ potrzebuję dobrej rady w kwestii zakupu samochodu. Chciałem kupić nowy samochód o wartości około 36 240,00 EUR (Golf VI GTI), być może uda mi się go jeszcze przetrzymać dogodnie.

Moim problemem jest to, że nie mam po prostu 36 240,00 EUR na to i dlatego rozważam finansowanie/Leasing prywatny.

Najchętniej miałbym małą wpłatę i niską miesięczną ratę. Oddam moje stare auto w rozliczeniu.

Czy ktoś z Was ma doświadczenie z bankiem VW? I czy mógłby mi podać wskazówki, jak uzyskać niską ratę i niską wpłatę?

Z góry dzięki.

Cześć,

mogę dla Ciebie zdobyć ten samochód za około 10 000 euro taniej (na pewno). Możesz odebrać go u dealera x (którego jeszcze nie znam) lub prosto z fabryki.

Jednakże swoje używane auto będziesz musiał sprzedać prywatnie. Korzystając ze listy Schwacke, dowiesz się wartości swojego samochodu.

Finansowanie samochodu można uzyskać pod warunkiem około 5%. Ciekawe są dostępne okresy spłaty. Teoretycznie możesz wybrać od 1 do 10 lat. Im dłuższy okres spłaty, tym oczywiście niższa Twoja miesięczna rata.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata