Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Powody zawieszenia spłaty finansowania nieruchomości

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim! Ostatnio zauważyłem tutaj na forum, że istnieje możliwość niezapłacenia jednej raty kredytu hipotecznego w bardzo określonych warunkach. Byłoby to dla nas świetne, ponieważ nasze finanse są teraz bardzo napięte, a zarówno moja żona, jak i ja jesteśmy całkowicie wyczerpani i musielibyśmy odpocząć chociaż przez 1-2 tygodnie, zanim będziemy mogli kontynuować. Czy muszę mieć określone powody do wnioskowania o taki okres zawieszenia spłat, czy mogę to zrobić w banku bez podawania przyczyn? Listonosz

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Panie listonoszu, czy chodzi ci o ratę kapitałową czy ratę odsetkową i kapitałową?

Napisany przez IQ Hausbau GmbH
Zawsze istnieją możliwości, lecz żeby udzielić najdokładniejszych informacji, powinienem zapoznać się z dokumentacją kredytową. Ponadto spłatę można zawiesić lub przynajmniej zmniejszyć. Niektóre banki pobierają za to opłaty, inne z kolei oferują darmową zmianę spłaty do 2 razy w trakcie caego okresu ustalonych odsetek, w tym W zależności od sytuacji, zazwyczaj istnieje możliwość zmiany warunków finansowania.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata