Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Cześć wszystkim

Napisany przez ADMCI4
Uważam to forum za genialne i mam nadzieję, że będzie się rozwijać tak dalej. Pozdrowienia G-Trader

Napisany przez ADMCI4
g-trader pisze: Uważam, że to forum jest genialne i mam nadzieję, że będzie się rozwijać. Pozdrowienia G-Trader
Mogę się tylko zgodzić, szkoda tylko, że w niektórych podforach nie można odpowiadać, aby móc zadawać pytania i tym samym uzupełniać treści. Czy to było tylko tymczasowe rozwiązanie? Pozdrowienia

Napisany przez webmaster
Ojciec Chrzestny pisze: Cytat od g-trader Uważam to Forum za genialne i mam nadzieję, że będzie się rozwijać w tym kierunku. Pozdrowienia G-Trader Mogę się tylko zgodzić, szkoda tylko, że w niektórych podforum nie można odpowiedzieć, aby ewentualnie móc zadać pytania i tym samym uzupełnić teksty. Czy to było tylko tymczasowe rozwiązanie? Pozdrowienia
Istnieją 2 obszary forum (dla początkujących i Analiz Średniookresowych), w których tylko moderatorzy mają prawo do pisania. Wszyscy inni mogą jednak czytać. Powodem tego ustawienia jest to, że ważne i interesujące raporty nie giną w masie. Pozdrowienia Salamander

Napisany przez ADMCI4
Dokładnie tak. Analizy są świetne, a nie ma irytujących komentarzy pośrednich jak w innych forach. Salamanderze, Twoje portal jest po prostu genialne, brawo. Pozdrowienia mamung

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata