Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: CIA nadal poszukuje płatnego zabójcy.

Napisany przez ADMCI4
Agencja CIA nadal poszukuje płatnego zabójcy. Po wszystkich sprawdzaniu tła, rozmowach kwalifikacyjnych i standardowych testach wydolnościowych, trzech kandydatów znalazło się w wąskim gronie. Dwoje mężczyzn i jedna kobieta. W ostatnim teście tester prowadzi jednego z mężczyzn do dużych stalowych drzwi. Przed drzwiami podaje mu pistolet i mówi: Musimy być pewni, że wykonasz nasze polecenia, niezależnie od okoliczności. Za tymi drzwiami siedzi twoja żona na krześle. Zabij ją! Kandydat mówi: To nie jest pana/jego poważne. Nie zabiję mojej żony! Tester odpowiada: W takim razie nie jest pan odpowiednią osobą na to stanowisko. Może pan odejść. Drugiemu mężczyźnie daje się te same instrukcje. Bierze on broń i wchodzi do pokoju. Jest cicho. Po trzech minutach wychodzi, z łzami w oczach. Próbowałem, ale nie mogę zabić swojej żony. Tester mówi mu, że może odejść z żoną, nie spełnia oczekiwań. Na końcu broń dostaje kobieta, i mówi się jej, żeby zabiła męża w tym pokoju. Bierze pistolet i wchodzi do środka. Słychać strzały. Jeden po drugim. Krzyki, trzaski i gwałtowny hałas. Głośne uderzenie w ścianę i wstrząsy. Po chwili robi się cicho. Drzwi otwierają się powoli, a kobieta wychodzi. Ociera sobie kroplę potu z czoła i mówi: Ten cholerny pistolet miał tylko naboje hukowe! Musiałam go zabić krzesłem. ------------------------------------------------------------------------------------- Kobiety są znane z tego, że są twardsze od mężczyzn! Lancelot

Napisany przez 2cybercrash
Właśnie dlatego tylko wyjątkowi mężczyźni zostają pasowani na rycerzy przez królową brytyjską. Czyż nie tak, Sir Lancelot?

Napisany przez ADMCI4
@ Cybercrash Należę do Króla Artura. Kiedyś kobiety były honorowane i chronione, czy dziś mają na to mniej potrzeby? Lancelot

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata