Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Minimalne dochody potrzebne do udzielenia prywatnej pożyczki

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, jestem klientem internetowego banku i potrzebuję w tej chwili pożyczki w wysokości 5000 euro. Muszę się przeprowadzić z powodu wypowiedzenia umowy najmu ze względu na własne potrzeby i potrzebuję pieniędzy na samą przeprowadzkę oraz na nowe meble. Moje obecne dochody nie są zbyt wysokie, wynoszą około 1200 euro netto. Przyjaciółka powiedziała mi, że to za mało, aby dostać kredyt w banku. Czy istnieje minimalny dochód, który trzeba udokumentować, aby uzyskać prywatną pożyczkę? Na jakim poziomie jest to mniej więcej?

Napisany przez micheldeutscher
Znajomy z mojego otoczenia był przez wiele lat klientem banku - dobrze się znali z... doradcą klienta.... to była solidna relacja.... jako osoba otrzymująca zasiłek Hartz4 w wysokości 350 euro miesięcznie otrzymał limit na koncie w wysokości 5000 euro na Święta. Przy dobrej historii kredytowej to powinno być możliwe i nie stanowi problemu - dostaniesz to nawet z 1200 euro na rękę.... wszystko zależy od czynszu.... W przeciwnym razie otwórz pięć kont osobistych, każde z limitem w wysokości 1000 euro, wtedy też będziesz miał swoje 5000 z wyższym oprocentowaniem. W przeciwnym wypadku, urząd ze względu na sytuację zawodową itp. również płaci za koszty przeprowadzki i udziela pożyczki do wysokości 1000 euro, która może zostać natychmiast zatwierdzona. Pozdrawiam

Napisany przez RSpecunia
Aby dokonać wyceny oferty, dane niestety są niewystarczające. Przy okresie spłaty 36 miesięcy miesięczne obciążenie wynosiłoby od 150 do 160 EUR

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata