Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Banki z przeważającą liczbą personelu obsługującego klientów.

Napisany przez ADMCI4
Drodzy Członkowie Forum! Chyba należę do rzadkiej grupy osób, dla których nadal ważne jest osobiste obsługiwanie w banku. Dla mnie ważne jest przede wszystkim to, żeby nie byle kto miał dostęp do moich spraw finansowych i że mogę ufać ludziom pracującym w banku. Dlatego nie jestem zwolennikiem banków internetowych ani banków stacjonarnych, gdzie personel często się zmienia. Nawet jeśli takie banki są tanie, jak chcą. Które banki znacie, które wciąż oferują tradycyjną obsługę klienta w obszarze personelu??? Pozdrowienia, Maikäfer

Re: Banki z przeważającą liczbą personelu obsługującego klientów.

Napisany przez EuroPaule
Maikäfer pisze: Jakie banki znacie, które nadal oferują oryginalną obsługę klienta w obszarze osobistym?
Cześć, żadne. To zależy od struktury banków. Osoba obsługująca na stanowisku obsługi ma najniższą pozycję w hierarchii, pomagając emerytom w wypełnianiu formularzy przelewu. Potem przychodzą ci, którzy mogą pracować siedząc. Nazywają się doradcami klientów indywidualnych i opiekują się standardowymi klientami do pewnego dochodu (lub potencjału dochodowego dla banku). Od tego momentu zaczyna się bezlitosna presja sprzedażowa, przed którą zwykły pracownik banku próbuje uciec w górę. Potem przychodzą trochę lepsi klienci, a następnie stanowiska specjalistyczne, takie jak doradztwo inwestycyjne, kredyty hipoteczne lub doradztwo dla klientów korporacyjnych. Więc to naturalne, że obecny interlokutor zawsze pracuje z najwyższym wysiłkiem, aby się stamtąd wydostać. Jedyną szansą dla Ciebie jest trafić przypadkowo na kogoś, dla kogo praca, którą aktualnie wykonuje, jest końcem drabiny kariery. Musisz również mieć szczęście, że filia nadal będzie istniała i przełożeni tego pracownika nie zewrócą go. Igła. Stóg siana. Powodzenia Paule

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata