Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: No tak, szef FIFA jest po prostu Szwajcarem...

Napisany przez beta
.......i to dobrze 8) Pozdrowienia PS: Uważam karę za odpowiednią, a nie za łagodną.

Napisany przez Dany1
Uważam, że wyrok to katastrofa... Zamieszki po meczu zostały zainicjowane przez oficjeli, trenerów i graczy, a nie przez widzów. Kto teraz zostanie ukarany? Gdzie są kary dla szefów i trenera?... a jeśli zebrze szwajcarski odważył się trochę się bronić, to dostaje jeszcze karę do końca ME 2008!!!! To absurdalne.

Napisany przez beta
Oczywiście, ...Turcy mogliby od razu zamknąć drzwi na euro. Też byłbym zadowolony......Z tego punktu widzenia Huggel pewnie teraz pomyśli: Ach, ja biedaku, ....gdybym tylko słusznie uderzył......to by się nawet nie opłacało, szkoda.... W każdym razie, powinno to być dla wszystkich lekcją, ..... :lol: , i hej: Turcy zostają w domu! (ten ostatni zdanie mogę przepisać 100x, :lol: :lol: :lol: ) Być może przy innym DJ FIFA nic by się nie stało, ...kto wie.... Pozdrowienia

Napisany przez beta
PS: Szwajcarzy dostają się dalej niż tylko do 1/8 finału 8) : PÓŁFINAŁ! W związku z tym Huggel może grać na ME.....czy to jednak za optymistyczne :? Do widzenia

Napisany przez Dany1
Już niedługo rozpocznie się Mistrzostwa Świata w piłce nożnej, a ja nadal nie mam biletów na porządny mecz... Witaj Beta, zawsze masz świetną radę, dobry pomysł... jak mogę zdobyć bilet na mecz Szwajcaria - Francja, a może nawet na mecz sambowy? Sprzedałem moje dwa bilety na mecz Arabia Saudyjska - Tunezja i teraz szukam dwóch biletów na prawdziwy mecz piłkarski... będzie to raczej drogie... ooo, na szczęście portfel tego nie odczuje...

Napisany przez beta
Wow, ...czy się pozbyłaś/aś biletów? Zawsze słyszy się, że tak trudno jest przerobić bilety ?!? ...nie ważne. Niestety nie mam pomysłu ops, poza zwykłym: eBay. ....Prawdopodobnie nie będzie czarnego rynku z powodu konieczności przepisania... Odmówiłem, zrezygnowałem. Bez projektora, bez telewizora z płaskim ekranem, bez biletów. Będę oglądał mecze na moim drogim obrazowym telewizorze z 6 lat temu (wtedy kosztował 280 CHF).....będę ryzykował raka oczu Ale piwo i whisky i tak zamówię do domu, bo trzeba sobie czasem pozwolić na coś ciekawego: https://www.appenzellerbier.ch/ ->sklep Mając nadzieję: Ostatni mecz międzynarodowy, jaki oglądałem +/- w 1983 w Japonii: Japonia-Brazylia, z Sokratesem! To było cholernie dawno temu!!! Ale mamy jeszcze Mistrzostwa Europy 8) 8) 8) Muszę przyjść z biletami VIP, ....bo inaczej pociąg odjedzie za chwilę. I w ogóle, powinniśmy powoli otworzyć nowe forum: Panorama sportowe czy coś w tym stylu. Bo tam są też zwycięzcy i przegrani, kursy i hazardziści, skandale, nasza hymna i rozrywka.....itd.....! Pozdrowienia

Napisany przez Dany1
beta pisze: Wow, ...jak się pozbyłeś/aś :lol: Zawsze słyszy się, że jest tak uciążliwe przerabianie biletów ?!? ...nieważne. Niestety nie mam pomysłu, ops: poza standardowym: eBay. ....Raczej nie będzie czarnego rynku ze względu na przerobienie... nie było problemu, nawet trochę euro zarobiłem...ale w ogóle nic nie przerabiałem! Niech mnie lepiej...Wyobraź sobie, 60000 osób na mecz i chcą widzieć dowód od każdego...ludzie musieliby przyjechać z trzy dni wcześniej...i tak w ogóle, kontrole dowodów może przeprowadzać tylko policja...a ta na pewno ma coś lepszego do roboty. Zrezygnowałem z tego wszystkiego. Bez projektora, bez telewizora z płaskim ekranem, bez biletów. Będę oglądał mecze na swoim drogim telewizorze katodowym z czasów sprzed 6 lat (wtedy za 280 CHF).....będę ryzykować raka oczu ale to już kolorowy telewizor??? Piwo i whisky natomiast daje sobie dostarczyć do domu, bo trzeba sobie czasem zafundować coś fajnego: https://www.appenzellerbier.ch/ ->sklep Appenzellerbier mam też w piwnicy...zamówione z Le Shop Nawiasem mówiąc: Ostatni mecz międzynarodowy widziałem około 1983 roku w Japonii: Japonia-Brazylia, z Socratesem! To już cholernie dawno temu!!! Ale mamy jeszcze euro 8) 8) 8) Muszę się pojawić na VIP-biletach, ....bo inaczej pociąg odjedzie za moment. Musisz zarobić dużo pieniędzy na giełdzie i założyć konto w CS...., wtedy będziesz VIP I w ogóle, powinniśmy powoli otworzyć nowy wątek: Panorama Sportowa czy coś takiego. Tam są też zwycięzcy i przegrani, kursy i zakłady, skandale, nasz hymn, i rozrywka.....itp.....! Tak...i dzięki za szybką odpowiedź...nic nie zastąpi forum Formuły 1 Pozdrowienia
:mrgreen: :mrgreen:

Napisany przez beta
:shock: Appenzeller dostępny w Le shop ?!? Fajnie. Korzystam z Leschop od około 1,5 roku. Jestem dość zadowolony. Tylko ich system informatyczny do fakturowania pozostawia wiele do życzenia. Musiałem ostatnio wezwać szeryfa... zostałem już dwa razy niesłusznie wezwany do zapłaty. Na to jestem uczulony. Le Shop rośnie jak szalony. Dobrze, że Migros nie wyrzuciło ręcznika. Mimo to, Leshop nie zastępuje sklepów wiejskich. Jest to rodzaj nowoczesnego wozu Migros. Tak czy inaczej... ----------------------------- Tak, to telewizor kolorowy. Ale być może jedna lub druga knajpa postawi tu ekran :lol: Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Gratulacje z powodu dobrego smaku piwa... piwa klasztorne St.Galler (Schützengarten) i piwa Appenzeller (a nawet kilka) są prawdopodobnie najlepszymi gatunkami, sięgającymi daleko poza Szwajcarię.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata