- wt lut 07, 2006 6:08 pm
.......i to dobrze 8) Pozdrowienia PS: Uważam karę za odpowiednią, a nie za łagodną.
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
beta pisze: Wow, ...jak się pozbyłeś/aś :lol: Zawsze słyszy się, że jest tak uciążliwe przerabianie biletów ?!? ...nieważne. Niestety nie mam pomysłu, ops: poza standardowym: eBay. ....Raczej nie będzie czarnego rynku ze względu na przerobienie... nie było problemu, nawet trochę euro zarobiłem...ale w ogóle nic nie przerabiałem! Niech mnie lepiej...Wyobraź sobie, 60000 osób na mecz i chcą widzieć dowód od każdego...ludzie musieliby przyjechać z trzy dni wcześniej...i tak w ogóle, kontrole dowodów może przeprowadzać tylko policja...a ta na pewno ma coś lepszego do roboty. Zrezygnowałem z tego wszystkiego. Bez projektora, bez telewizora z płaskim ekranem, bez biletów. Będę oglądał mecze na swoim drogim telewizorze katodowym z czasów sprzed 6 lat (wtedy za 280 CHF).....będę ryzykować raka oczu ale to już kolorowy telewizor??? Piwo i whisky natomiast daje sobie dostarczyć do domu, bo trzeba sobie czasem zafundować coś fajnego: https://www.appenzellerbier.ch/ ->sklep Appenzellerbier mam też w piwnicy...zamówione z Le Shop Nawiasem mówiąc: Ostatni mecz międzynarodowy widziałem około 1983 roku w Japonii: Japonia-Brazylia, z Socratesem! To już cholernie dawno temu!!! Ale mamy jeszcze euro 8) 8) 8) Muszę się pojawić na VIP-biletach, ....bo inaczej pociąg odjedzie za moment. Musisz zarobić dużo pieniędzy na giełdzie i założyć konto w CS...., wtedy będziesz VIP I w ogóle, powinniśmy powoli otworzyć nowy wątek: Panorama Sportowa czy coś takiego. Tam są też zwycięzcy i przegrani, kursy i zakłady, skandale, nasz hymn, i rozrywka.....itp.....! Tak...i dzięki za szybką odpowiedź...nic nie zastąpi forum Formuły 1 Pozdrowienia:mrgreen: :mrgreen:
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata