Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Tanie finansowanie większych samochodów używanych

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, Mimo wszystkich starań, żeby naprawiać swoje auto raz za razem, wygląda na to, że wkrótce będę musiał zakupić nowe. Prawdopodobnie będzie to również samochód używany, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na nowy. Ale nawet używany samochód trzeba będzie sfinansować. Niestety banki samochodowe nie oferują już tak atrakcyjnych ofert, jakie miały podczas programu kasacji pojazdów. Nie ma już zerowych oprocentowań ani nawet programu kasacji. Jakie inne możliwości mam, żeby zdobyć korzystny kredyt na zakup używanego auta?

Re: Tanie finansowanie większych samochodów używanych

Napisany przez C. Andreas
Marder55 pisze: Dzień dobry Pomimo wielu starań, aby naprawić mój samochód wielokrotnie, prawdopodobnie niedługo będę musiał zdobyć „nowy”. Prawdopodobnie będzie to używany samochód, ponieważ nie stać mnie na nowy. Ale także używany samochód będzie musiał być sfinansowany. Niestety banki samochodowe nie reklamują już tak fantastycznych ofert, jakie miały podczas fazy premii za złomowanie. Nie ma już finansowania w 0%, a tak naprawdę nie ma już nawet premii za złomowanie. Jakie inne możliwości mam, aby sfinansować używany samochód tanio?
Cześć, Najlepiej zrób to online Porównaj finanse, ubezpieczenia i emerytury na moim porównaniu budżetu mieszkaniowego pod Kredytem, a potem pod Używanym samochodem znajdziesz możliwości taniego finansowania online. Decyzja przychodzi natychmiast. Reszta to już proste. Skopiuj dokumenty, dostarcz dowód rejestracyjny na końcu i wyslij przez pocztę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata