Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Zniżki odsetkowe przy spłacie kredytów w innych bankach

Napisany przez ADMCI4
Mam super drogi kredyt w Santander Bank, który chciałabym pozbyć się z niego. Oczywiście nie mogę go po prostu spłacić, dlatego jestem zmuszona zastąpić go kredytem z innego banku. W ten sposób zauważyłam w EasyCredit, że oferują 2% zniżki od oprocentowania, jeśli spłacisz istniejący kredyt u nich. Czy nie wypędzam szatana przez diabła, czy to naprawdę dobra oferta? Komu mogę zaufać, a raczej, który z banków ma lepszą reputację?

Re: Zniżki odsetkowe przy spłacie kredytów w innych bankach

Napisany przez MThiemann
Cześć Jimmy6654, istniejącą pożyczkę ratalną zazwyczaj można wypowiedzieć i spłacić, przestrzegając 3-miesięcznego okresu wypowiedzenia, jeśli istnieje już co najmniej 6 miesięcy (okres blokujący wypowiedzenie + okres wypowiedzenia). Nie jestem w stanie powiedzieć, czy warunki EasyCredit są korzystne pomimo subsydiowania oprocentowania o 2% w przypadku konsolidacji zadłużenia. Przeprowadziłem już kilka konsolidacji pożyczek ratalnych na warunkach 6,21% nominalnie (lub 6,39% efektywnie). Warunki te są jednak zwykle dostosowywane przez wszystkich dostawców pożyczek ratalnych zależnie od zdolności kredytowej. Możesz to sprawdzić w porównaniu pożyczek ratalnych online na mojej stronie internetowej, czy to ma zastosowanie w Twoim przypadku. Zapytania są zawsze bezpłatne (nawet jeśli nie uzyskasz zgody, nie ponosisz żadnych kosztów). Nie jesteś zobowiązany do niczego, ale otrzymasz dobre zestawienie warunków różnych dostawców. Pozdrowienia M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata