Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Saddam grozi strajkiem głodowym.

Napisany przez Dany1
Więc po prostu pozwólcie mu umrzeć. Saddam grozi głodówką. 12.02.2006 | 15:09:32. Wszystkie inne akcje bojkotu okazały się nieskuteczne, teraz były iracki dyktator Saddam Hussein i jego współoskarżeni planują strajk głodowy przeciwko nielegalności procesu.

Napisany przez richard100
Tak, to nie wstrząśnie światem..... :lol: Pozdrowienia, Rich

Napisany przez Dany1
Dziwne sytuacje na tym świecie... biedny Saddam, biedni Irańczycy...i nie mów nigdy czarnoskóremu czarnuch...grrrr

Napisany przez Dany1
Dany1 pisze: dziwne sytuacje na tym świecie... biedny Saddam, biedni Irańczycy... i nie mów nigdy nigger... grrrr

Napisany przez ADMCI4
NIE KARMIĆ ops:

Napisany przez delgado
Ostatnia próba zdobycia trochę uwagi. Mam nadzieję, że nie będzie to zbyt poważnie traktowane.

Napisany przez Rue-Rue

Ostatnia próba zdobycia trochę uwagi. Mam nadzieję, że nie będzie to brane zbyt poważnie.

Eh, wiesz jednak, że został stracony 30.12.2006, prawda???

Napisany przez delgado
Przepraszam za złą formę czasownika. ;-) Mam nadzieję, że zostało to odebrane niezbyt poważnie. Moja ogólna wiedza nie jest aż tak słaba. Dziękuję za opinię. :-)

Napisany przez Rue-Rue
Hehe, jeśli do tej pory by z głodu, to mógłby rywalizować z jednym fakirem z Indii, który twierdzi, że w swoim życiu nigdy nie spożył stałego kęsa jedzenia.

Napisany przez delgado
:-). Nieważne, i tak by tego nie wytrzymał. To był bunt małego chłopca.

Napisany przez Dasdi1970
Karl Ranseier nie żyje!

Karl Ranseier nie żyje - KLASYK z programu RTL Samstag Nacht uncleboob.com

Napisany przez Rue-Rue
Ach, Ranseier - tak, to były czasy w telewizji!

W jakiś sposób makabryczne jest to, że temat strajku głodowego polityka związany z przypadkiem Julii Tymoszenko na Ukrainie stał się znowu bardzo aktualny.

Napisany przez delgado
To jednak coś innego. Saddam nie był politykiem, a tyranozaurusem. To, co się dzieje na Ukrainie, jest oburzające.

Napisany przez Rue-Rue
Despoci są zdecydowanie również politykami, nawet jeśli nie podoba się nam ich polityka. Faktycznie posiadają władzę polityczną. Wielu dyktatorów sprawowało wcześniej kilka niższych stanowisk politycznych, zanim zostali samozwańczymi władcami. Na przykład Hussein był najpierw wiceprzewodniczącym Sekretariatu Rady Rewolucji Iraku i szefem Ministerstwa Bezpieczeństwa Państwowego, zanim został mianowany następcą ówczesnego prezydenta. Inni despoci zostali wybrani demokratycznie (patrz Niemcy), jeszcze inni dziedziczą swoje stanowisko dynastycznie (patrz Korea Północna). Ale ok: Chodziło mi tylko o temat osoba z polityki głoduje. Oczywiście nie ma już żadnych analogii między Husseinem a Timoszenko.

Napisany przez Einfaltspinsel
No cóż, polityk czy człowiek... Julia też odnosi sukcesy w strajku głodowym

Napisany przez delgado
To, co mówisz, jest prawdą. Despotą jest polityk. Jednakże nie miałem na myśli klasycznej definicji tego słowa, lecz raczej moralnej. Uważam, że ci, którzy nazywają się politykami, powinni troszczyć się o innych ludzi. Jest to iluzja, zdaję sobie z tego w pełni sprawę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata