Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: lokata pieniędzy

Napisany przez zauberelke1
Cześć, mogę zaoferować Wam solidną inwestycję z wysokim oprocentowaniem. Wysokość odsetek zależy od kwoty do zainwestowania, odsetki są wypłacane miesięcznie, a z pierwszym zyskiem kapitał zostanie zwrócony. Oprocentowanie jest stałe przez 12 miesięcy. Jest to interesująca oferta, ponieważ kapitał nie jest związany. Jeśli jesteście zainteresowani, wyślijcie mi prywatną wiadomość. Pozdrowienia, zauberelke

Napisany przez EuroPaule
Unknown pisze:
Witaj, Czytelniku Forum! 1. Zawsze interesuję się atrakcyjnymi formami inwestycji 2. Jesteśmy tutaj w forum. Konspiracja nie ma tutaj miejsca. Osoba wykonująca tutaj reklamę musi też stanąć przed opinią publiczną, którą sam stworzył. Dlatego zapytałem za pomocą PW u użytkowniczki Zauberelke1, jak mogłaby wyglądać inwestycja w wysokości 250 000€. Poniżej jej odpowiedź, z moimi pytaniami zwrotnymi (w kolorze niebieskim): zauberelke1 cześć, po prostu kapitał jest umieszczany w portfelu inwestycyjnym, kapitał jest zabezpieczony niemiecką umową notarialną. Nie rozumiem. Jak kapitał może być zabezpieczony umową notarialną? Cytat od zauberelke1 są gwarantowane miesięczne wypłaty odsetek w wysokości 13%, na 12 miesięcy, z pierwszą wypłatą odsetek, która następuje po około 6-8 miesiącach, kapitał jest już zwrócony. Kto gwarantuje odsetki i zwrot kapitału? Cytat od zauberelke1 to ty zawierasz odpowiednie umowy bezpośrednio z firmą. Jaki to rodzaj firmy? Jaki jest jej biznes? Rozmiar? Zysk roczny? Od kiedy istnieje? Rating? Odpowiedź na moje pytania: cześć, to są już szczegółowe informacje, które nie powinny dochodzić tutaj w tak łatwy sposób, czyli bez odpowiednich umów o ochronę źródeł itp. Jest to wiarygodne i zapewnia mi refinansowanie moich własnych projektów. Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie przekażę to odpowiednim instytucjom, umowy zostaną podpisane, a spotkanie odbywa się w siedzibie firmy, gdzie zostaną podjęte dalsze kroki. zauberelke Co o tym myślę: W przeszłości pojawiały się już oferty tego typu. Znane mi były wszystkie z zamiarów oszukańczych. Być może istnieją też wiarygodne, ale mi nie jest znana taka. Czy znacie taką? Zwrot kapitału w wysokości 156% (plus kapitał inwestycyjny) w ciągu roku to już ogromny zwrot. Jeśli kapitał jest inwestowany tylko przez jeden miesiąc, już jesteśmy gdzieś w bezkresnych przestrzeniach kosmosu (Czy Enterprise nadchodzi teraz z prawej czy z lewej strony?). Jeśli ktoś osiąga tak świetne stopy zwrotu, powinien być w stanie naprawić swoją klawisz Shift.... . Moim zdaniem motto inicjatorów brzmi: Każdego dnia budzi się jakiś naiwniak. Trzeba go tylko znaleźć! Więc: dziś lepiej pozostań leżący! Pozdrowienia, Paule

Napisany przez Spekulatius
"
Cześć,
Mogę zaoferować Wam rzetelne [url]lokaty[/url] o wysokim oprocentowaniu, wysokość odsetek zależy od kwoty lokowanej, odsetki są wypłacane miesięcznie, z pierwszą wypłatą odsetek kapitał zostaje zwrócony, odsetki są stałe na 12 miesięcy.
Interesujące, ponieważ kapitał nie jest zabezpieczony.
Jeśli jesteście zainteresowani, wyślijcie mi wiadomość prywatną.
Pozdrawiam,
zauberelke

Ah, Zauberelke, Twoja oferta brzmi tak mistycznie - po prostu czarująco - jak Twoje ID.
Myślę, że lepiej posłucham rady EuroPaulesa i dziś spędzę leniwy dzień w łóżku.
Nie wiem dlaczego, ale po prostu czuję, że to dla mnie o wiele bezpieczniejsze niż zajmowanie się ofertą obdarzoną tak wieloma tajemnicami jak Wasza."

Napisany przez zauberelke1
Przepraszam, ale czego oczekuje się ode mnie tutaj? Czy mam podać nazwę i numer telefonu firmy? Przecież raczej nie. Ponadto uważam za niestosowne publikowanie treści prywatnych wiadomości tutaj. Po co one w ogóle istnieją? Rozumiem, że dla normalnie myślących ludzi może być trudne to zrozumienie lub uwierzenie, przetestowałem to sam. Nawet ślepe kurczę czasem znajdzie ziarno. Jednak skoro tutaj zawsze czytam tylko o finansowaniu samochodów lub innych drobnych rzeczach, wydaje mi się, że to nie jest odpowiednie forum dla mnie. Ponadto uważam, że tak niekwalifikowane wypowiedzi nie są na miejscu – lepiej zostańcie w łóżku i marzcie sobie. A tak swoją drogą, europaule to też niezbyt fajna nazwa użytkownika. Chyba lepiej dla mnie będzie tutaj się ograniczyć albo zrezygnować, dziękuję za rozmowę.

Napisany przez EuroPaule
zauberelke1 pisze: Przepraszam, ale czego oczekuje się ode mnie tutaj, że przekażę nazwę i numer telefonu firmy, ale przecież nie...
Droga Zauberelke, Tak. Dokładnie tego. Dlaczego ta tajemniczość? Co masz do ukrycia? Cytat zauberelke1 Ponadto uważam, że jest niecenzuralnie, że treść prywatnych wiadomości jest tu publikowana publicznie, dlaczego w takim razie istnieją? To już trochę jak w Faustu Goethego: Duchy, które wzywam, teraz nie mogę ich uwolnić! Forum służy właśnie do publikacji informacji. Tak samo można uznać za niecenzuralne, gdy forum jest wykorzystywane wyłącznie jako platforma reklamowa, bez realnej chęci przedstawienia czegokolwiek do dyskusji. Cytat zauberelke1 Rozumiem, że dla ludzi myślących normalnie może być trudno to zrozumieć lub uwierzyć, sam też to wypróbowałem, przysłowie przecież mówi, że ślepe kurczę czasem znajdzie ziarenko. Nie znam się na widzeniu kurczaków. Ale oferty takie jak ta, którą opisałeś, widziałem wielokrotnie w ciągu ostatnich 20 lat. Do dzisiaj nie spotkałem żadnej uczciwej. Wydaje się, że wolisz obrażać forum i jego użytkowników, zamiast faktycznie chcieć nas poinformować o świetnej formie inwestycji. Cytat zauberelke1 Ale skoro tutaj zawsze czytam tylko o finansowaniu samochodów albo innych drobnych sprawach, wydaje mi się, że to nie jest właściwe forum, a takie mało kwalifikowane wypowiedzi uważam za nieodpowiednie, naprawdę wtedy lepiej zostańcie w łóżku i marzcie przed siebie Dziękuję za radę. Cytat zauberelke1 I w ogóle europaule to też nie jest zbyt fajny nick, chyba będę tutaj lepiej się powstrzymywać albo się wypisuję, dziękuję za rozmowę Gusta są różne. Ale nie wypowiadałem się nawet na temat Twojego nicku. Mnie to obojętne, ważne żebyś czuł się dobrze... . Z mojego punktu widzenia jesteś mile widziany, aby podnieść jakość tego forum. Może opowiesz nam o co dokładnie chodzi w tej wspomnianej inwestycji. Możesz pominąć nazwę firmy, jeśli musi pozostać tajemnicą... . Pozdrowienia, Paule

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata