zauberelke1 pisze:
Przepraszam, ale czego oczekuje się ode mnie tutaj, że przekażę nazwę i numer telefonu firmy, ale przecież nie...
Droga Zauberelke,
Tak. Dokładnie tego. Dlaczego ta tajemniczość? Co masz do ukrycia?
Cytat zauberelke1
Ponadto uważam, że jest niecenzuralnie, że treść prywatnych wiadomości jest tu publikowana publicznie, dlaczego w takim razie istnieją?
To już trochę jak w Faustu Goethego: Duchy, które wzywam, teraz nie mogę ich uwolnić!
Forum służy właśnie do publikacji informacji.
Tak samo można uznać za niecenzuralne, gdy forum jest wykorzystywane wyłącznie jako platforma reklamowa, bez realnej chęci przedstawienia czegokolwiek do dyskusji.
Cytat zauberelke1
Rozumiem, że dla ludzi myślących normalnie może być trudno to zrozumieć lub uwierzyć, sam też to wypróbowałem, przysłowie przecież mówi, że ślepe kurczę czasem znajdzie ziarenko.
Nie znam się na widzeniu kurczaków. Ale oferty takie jak ta, którą opisałeś, widziałem wielokrotnie w ciągu ostatnich 20 lat. Do dzisiaj nie spotkałem żadnej uczciwej.
Wydaje się, że wolisz obrażać forum i jego użytkowników, zamiast faktycznie chcieć nas poinformować o świetnej formie inwestycji.
Cytat zauberelke1
Ale skoro tutaj zawsze czytam tylko o finansowaniu samochodów albo innych drobnych sprawach, wydaje mi się, że to nie jest właściwe forum,
a takie mało kwalifikowane wypowiedzi uważam za nieodpowiednie, naprawdę wtedy lepiej zostańcie w łóżku i marzcie przed siebie
Dziękuję za radę.
Cytat zauberelke1
I w ogóle europaule to też nie jest zbyt fajny nick,
chyba będę tutaj lepiej się powstrzymywać albo się wypisuję, dziękuję za rozmowę
Gusta są różne. Ale nie wypowiadałem się nawet na temat Twojego nicku. Mnie to obojętne, ważne żebyś czuł się dobrze... .
Z mojego punktu widzenia jesteś mile widziany, aby podnieść jakość tego forum. Może opowiesz nam o co dokładnie chodzi w tej wspomnianej inwestycji. Możesz pominąć nazwę firmy, jeśli musi pozostać tajemnicą... .
Pozdrowienia, Paule