Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Jak długo kredyt pozostaje zapisany w Schufa?

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Trzy lata temu wziąłem z moją dziewczyną kredyt w wysokości 12000 euro, który spłacamy od pewnie jeszcze 3 lat. Chcielibyśmy jednak wyjechać raz jeszcze na wakacje i również musielibyśmy to zrobić za pośrednictwem kolejnego kredytu. Czy pierwszy kredyt jest przechowywany w Schufa do czasu całkowitej spłaty i czy w tym czasie nie dostaniemy nowego kredytu? Zawsze terminowo spłacaliśmy raty, nie było nigdy żadnych nieprawidłowości. Czy to może mieć znaczenie na naszą korzyść? Kto mógłby udzielić nam porady, aby być może otrzymać kolejny kredyt?

Re: Jak długo kredyt pozostaje zapisany w Schufa?

Napisany przez 2Escorpio
Hej... kredyt pozostaje w rejestrze Schufa do trzech lat po zakończeniu okresu kredytowego oraz po pełnej spłacie. Tak, jeśli kredyt jest spłacany przez lata bez przerwy... jest to zdecydowanie pozytywne. Nie mogę powiedzieć, czy dostaniecie kolejny kredyt... ponieważ ważne jest nie tylko obecny kredyt, ale także inne zobowiązania w rejestrze Schufa, zarobki itp. Pozdrawiam, esco Ps.: Po prostu spróbujcie ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata