Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Gdzie istnieją dobre szanse rynkowe dla pośredników?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, mój przyjaciel chce zmienić zawód i chcielibyśmy otworzyć biuro maklerskie. Chcielibyśmy wiedzieć, gdzie najlepiej to zrobić? Pozdrowienia, Marie-Luise

Napisany przez Sergio
Czy mam zakładać, że Twój mąż ma niewielkie doświadczenie w finansach i poszukuje sposobu na zaistnienie w tej dziedzinie, czy może ma już konkretny pomysł na to, co robi i szuka tylko odpowiedniego miejsca?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Marie-Luise, kiedyś przeczytałem, że bardzo ważne jest, aby pośrednik wiedział o nawykach ludzi i posiadał znajomość lokalnego rynku. Tylko ten, kto ma wytrwałość, cierpliwość i wystarczająco dużo pieniędzy, powinien zainteresować się taką pracą. Ja osobiście na początku chętnie bym współpracował z lokalnym pośrednikiem. Myślę, że już i tak dla pośrednika posiadającego odpowiednie doświadczenie zawodowe, jest to wystarczająco trudne. Dla Was będzie z pewnością jeszcze trudniej. Powodzenia. Pozdrawiam, Stephan

Napisany przez Thorsten
Żaden problem. Po prostu kup odpowiednie uprawnienie i możesz zacząć. Kolega znać mnie również zmienił zawód. Był rozdawcą gazet, a potem przekwalifikował się na milionera. Było to jednak naprawdę trudne, ponieważ miejsca praktyk były bardzo ograniczone...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata