Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Tematy dotyczące surowców, metali szlachetnych i metali.

Re: Portfel surowcowy i mieszanka aktywów z certyfikatami

Napisany przez Karat
Portfolio surowcowe i asset-mix z certyfikatami W mojej poszukiwaniu produktów inwestycyjnych opartych na złocie i surowcach, znajduję się pod adresem www.warrants.ch/index.asp?start=payoff interesujący magazyn. Miesięczniki można otrzymać za darmo. Dotychczasowe wydania można pobrać ze strony podanej powyżej. Artykuły opisane w tytule są również tam dostępne. Uważam, że czasopisma są bardzo pouczające. Przede wszystkim omawiane są tutaj produkty strukturyzowane. Sprawdźcie to. Karat @cybercrash Chociaż w moim artykule 1 raz występuje słowo ""warrants"", napisałem ten artykuł tutaj na Forum Surowcowym, ponieważ chciałem przede wszystkim zwrócić uwagę na portfolio surowcowe z zastosowaniem certyfikatów. W tym magazynie mówi się przede wszystkim ogólnie o produktach strukturyzowanych, a nie tylko o warrantach. Ale też o warrantach, to muszę przyznać. Ale w końcu to wszystko jakoś ze sobą się łączy. A rekomendacja certyfikatu na określoną akcję można przecież również traktować jako rekomendację kupna (Call) lub sprzedaży (Put) akcji. Stosunek Call/Put dla danego tytułu na pewno jest dla Ciebie także wskazówką dotyczącą oczekiwanej przez rynek kierunku zmian ceny akcji. Karat

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata