Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Rozszerzenie limitu kredytowego dla karty MasterCard.

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Od wielu lat mam kartę Master Card i na początku miałem limit w wysokości 2.000 euro. Nigdy go nie wykorzystałem, ponieważ moje dochody nie są tak wysokie. Jednak zdarzało mi się kilka razy wypłacić gotówkę kartą. W odpowiedzi pracownik Sparkasse obniżył mi limit do 500 euro. Jest to jednak trochę za mało, gdy wybieram się na wakacje. Czy mam możliwość zwiększenia limitu, jeśli kiedyś został ograniczony? Jak i gdzie najlepiej to zrobić? Pozdrowienia, Gwiazda Piłki Nożnej

Napisany przez nicky_1986
Cześć gwiazdo piłkarska, ponieważ twoje konto zostało wydane przez twoją Sparkasse lub doradcę z Sparkasse, musisz złożyć wniosek o zwiększenie limitu u swojego banku lub doradcy. Wypłacanie gotówki kartą kredytową jest znanym sposobem uniknięcia przekroczenia limitu debetowego. Być może doradca dlatego obniżył limit karty kredytowej lub ze względu na niezapowiedziane przekroczenie limitu. Najlepszym rozwiązaniem zawsze jest rozmowa z doradcą.

Napisany przez 2Escorpio
nicky_1986 pisze: Cześć gwiazdo futbolu, ponieważ Twoim bankiem jest Sparkasse albo doradca z Sparkasse, musisz złożyć wniosek o zwiększenie limitu w swojej Sparkasse lub u doradcy. Wypłata gotówki za pomocą karty kredytowej to znana metoda unikania przekroczenia debetu. Prawdopodobnie doradca zmniejszył Twój limit karty kredytowej z tego powodu, albo z powodu niezapowiedzianego przekroczenia. Najlepszą metodą zawsze jest rozmowa z doradcą.
To prawda, a jeszcze gorzej, gdy konto jest już na granicy limitu, a później z niego wypłacasz pieniądze kartą kredytową.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata