Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Testowanie systemu handlowego

Napisany przez Patrick_Hahn
Masz ochotę przetestować zautomatyzowany system transakcyjny za darmo i bez zobowiązań? Skorzystaj z tej okazji!! Przedstawiamy Ci EA, który handluje z niskim ryzykiem i ma na celu nie zamykać żadnej transakcji na minusie. EA handluje bardzo konserwatywnie. Podziel się tą szansą z przyjaciółmi i znajomymi, aby również mieli możliwość przetestowania zyskownego systemu transakcyjnego przez cztery tygodnie. Licencja na system transakcyjny ważna jest do 10 września 2010 roku. Po tym terminie będziesz mógł zakupić pełną wersję. Forex Trust (działa tylko na platformie handlowej Metatrader) - system transakcyjny dla Na poniższej stronie znajdziesz więcej informacji i możesz pobrać system za darmo i bez zobowiązań: Wypróbuj system transakcyjny za darmo Więcej informacji na temat automatycznego handlu oraz platformy handlowej MetaTrader znajdziesz pod adresem Metatrader

Napisany przez Patrick_Hahn
Szanowni Czytelnicy, Załączam do Państwa aktualny komentarz rynkowy. Chiny i Stany Zjednoczone napędzają rynki – Patrick Hahn. Świetnie się dzieje, czyż nie? Inwestorzy w środę rzucili się na akcje jakby zostali uwolnieni, gdy wreszcie pojawiła się pozytywnie interpretowana informacja koniunkturalna. Zrozumiałe - chcąc kupić akcje, inwestorzy szukają argumentów. Trudno byłoby powiedzieć, że jesteśmy zaskoczeni. Ledwo pojawia się pozytywna informacja koniunkturalna, akcjonariusze rzucą się na akcje jakby byli na skraju wygłodzenia. Już nikt nie dba o to, że raport z rynku pracy ADP, który tydzień wcześniej stanowił centralną informację koniunkturalną, okazał się słabszy. Bo najważniejsze wydaje się być to, że chiński zbawca sprawia wrażenie, że rośnie. Wszystko w porządku, czyż nie? Czy znowu interweniują państwa i banki centralne? Wcale nie, sytuacja koniunkturalna pozostała niezmieniona. Tak więc warto z niecierpliwością czekać, jak zostanie przyjęty oficjalny raport z rynku pracy. Psychologicznie nic z tego nie dziwi - profesjonalni inwestorzy zarabiają na życie kupując papierki wartościowe, niektórzy z nich jedynie akcje. Wszyscy chcą kupować, chcą zarabiać pieniądze jedynie na jedyny im znany sposób. Obligacje są drogie, więc chętnie dopasowuje się dobre wieści na rynku akcji. Zamów teraz pakiet powitalny Metatrader i rozpocznij automatyczny handel. Lato w Metatraderze. Na rynku: Po znacznym skoku cen w środę, na niemieckim rynku akcji oczekuje się kolejnego wzrostu cen w czwartek. Zaskakująco poprawiona atmosfera wśród menedżerów ds. zakupów w przemyśle amerykańskim postawiła kropkę nad i na początku miesiąca. Jednak skala wzrostów cen sprawia, że zyski z tygodnia są niemal nieuniknione. Również kontrakt na amerykański indeks Dow Jones Industrial wskazuje na tę tendencję: znajduje się o 0,2 procent poniżej swojego poziomu z zakończenia sesji na Xetrze. Oprócz decyzji oprocentowania ze strony Europejskiego Banku Centralnego, gdzie oczekiwane jest utrzymanie stopy procentowej na rekordowo niskim poziomie 1,0 procent, wiele nowych impetów dostarczą dane koniunkturalne z Ameryki popołudniu. Zalecamy zabezpieczanie pozycji. Proszę zapoznać się z tematem automatycznego handlu giełdą bezpłatnie i niezobowiązująco na stronie https://trader.metatrader.me . Nie zapomnij o krótkiej opinii na temat mojego komentarza i podziel się swoją opinią! Często różnorodne opinie pozwalają zobaczyć tematykę z zupełnie nowej perspektywy. Oczywiście będę wdzięczny za pozytywną ocenę. Z poważaniem, Patrick Hahn Inwestor akcyjny i instrumentów pochodnych Od teraz Niemcy handlują automatycznie za pomocą zautomatyzowanych systemów handlowych od meta-trader.de. Przetestuj zupełnie niezobowiązującego Doradcę i handluj automatycznie. PS: Będę bardzo wdzięczny za krótką opinię na temat mojego komentarza i Twoją własną opinię! Dzięki różnorodnym opiniom mogę spojrzeć na temat z innej perspektywy. Oczywiście, będę również bardzo wdzięczny za pozytywną ocenę.

Napisany przez Josef Niemand
Moja opinia na temat systemów handlowych lub doradców ekspertów: Kto sprzedaje taki system - robi to tylko po to, aby zarobić pieniądze, ponieważ nie potrafi inaczej (np. samemu zarabiając na tym, co sprzedaje). Moja rada to przede wszystkim: Należy przeczytać drobny druk, zanim bezmyślnie wyda się pieniądze. Należy również upewnić się, że w zakładce Kontakt nie podano tylko numeru telefonu komórkowego i adresu e-mail, ale faktycznie istnieje osoba kontaktowa - która jest w stanie natychmiast udzielić kompetentnych odpowiedzi na telefon. Ponadto w wyżej wspomnianym drobnym druku należy obowiązkowo podać adres, pod który można się zgłosić lub ewentualnie zażądać zwrotu pieniędzy - jeśli tego nie ma - lepiej trzymać się z dala. Adres powinien być również natychmiast widoczny na stronie internetowej. W przeciwnym razie jest to dobry znak, że coś tutaj nie gra.

Napisany przez Josef Niemand
To dziwne, że na tej stronie komentarze są usuwane dzień po opublikowaniu, po odpowiedzi autora tego bloga. Kto ma coś przeciwko niechcianym komentarzom?

Napisany przez Broker79
Sam osobiście nie uważam za w ogóle sensowne te automatyczne systemy handlowe. Sam też próbowałem czegoś takiego i kompletnie się na tym przejechałem. Wolę mieć sam kontrolę nad tym wszystkim. A jeśli ten system byłby naprawdę taki świetny, dlaczego miałbym sprzedawać moje odkrycie, skoro mogę sam dobrze na tym zarabiać.

Napisany przez TinoMeyer
Ludzie, trzymajcie się z dala od robotów, ponieważ są one programowane w taki sposób, aby początkujący tracili pieniądze, a nie zarabiali.
Moi brat zamówił system o nazwie Forex Code na stronie www.wie-reich-werden.eu i jest nim zachwycony. Twierdzi, że to coś zupełnie nowego.
Jak tylko znajdę czas, również przetestuję ten system.
Chodzi o system Metatrader 4, który automatycznie rozpoznaje wzorce na wykresie i wyświetla je.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata