Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy banki pobierają dane od pracodawcy przy udzielaniu kredytów?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, ponieważ nie znam się zbyt dobrze na przepisach dotyczących ochrony danych, chciałbym skorzystać z tego forum ponownie. Wcześniej otrzymałem tutaj wiele cennych odpowiedzi na moje pytania. Wkrótce zamierzam złożyć wniosek o kredyt ratalny w banku, aby kupić samochód i sfinansować nadchodzącą renowację. Chciałbym wiedzieć, czy bank będzie uzyskiwał informacje o mnie od mojego pracodawcy i czy ma do tego prawo. Co bank chciałby wiedzieć o mnie, na co mógłby odpowiedzieć mój pracodawca? Pozdrawiam, Froschherz

Re: Czy banki pobierają dane od pracodawcy przy udzielaniu kredytów?

Napisany przez Thorsten
Informacje bankową pozyskujących pracownika to dla mnie nowość. Oczywiście może się zdarzyć, że coś takiego wystąpi w banku lub spółdzielczy kasie oszczędnościowej, gdzie wszyscy znają się nawzajem, ale zazwyczaj banki opierają swoje decyzje na informacjach zawartych we wniosku o pożyczkę i dokumentach dołączonych do niego. Aby porównać warunki kredytu oraz dowiedzieć się, co jest wymagane we wniosku o pożyczkę, zapraszamy do skorzystania z naszego porównania kredytów ratalnych z możliwością natychmiastowego przyznania. Porównanie kredytów ratalnych Tam otrzymasz oferty wiodących banków na swoje potrzeby kredytowe. Szybko, łatwo i bez zbędnego zachodu...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata