Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Finansowanie pojazdu także bez banku.

Napisany przez ADMCI4
Kochane forum! Moje stare auto powoli pada i chciałbym kupić inne. Na początek nie ma znaczenia, czy będzie to nowe czy używane auto. Ponieważ mam mało pieniędzy, i tak nie mogę go kupić bez finansowania. Zależy mi jednak na tym, aby to finansowanie odbyło się bez udziału banku. Czy istnieją salony samochodowe, które udzielają kredytów bez korzystania z banku? Byłoby to praktyczne, gdybyśmy spłacali cenę zakupu samochodu w ratach miesięcznych dla salonu. Czy to możliwe, i jeśli tak, czy ktoś zna takie salony samochodowe?

Napisany przez degere
Cześć Binder, Tego salonu samochodowego niestety nie znajdziesz... Jeśli jesteś zatrudniony, możesz otrzymać pożyczkę, gdzie tylko chcesz (zasadniczo). Jeśli nie dostaniesz pożyczki, może jakiś członek rodziny może wziąć udział w kredycie.

Napisany przez ADMCI4
Z Panem doktorem Horstem Siegfriedem Wernerem firmy mogą uzyskać finansowanie samochodów bez udziału banków, jedynie przy wsparciu kapitału inwestorów prywatnych. Dzięki umieszczeniu ogłoszenia o poszukiwaniu kapitału można znaleźć inwestora ryzyka na przykład na rynku emisji - portalu informacyjnym o prywatnym pozyskiwaniu kapitału. Dr Werner pokazuje skuteczne sposoby na uzyskanie finansowania samochodów bez pożyczek bankowych i bez odrzucenia wniosku kredytowego. Nasza firma spedycyjna była bardzo zadowolona z tej ścieżki.

Napisany przez 2Escorpio
Heiner Spittler pisze: Z dr. Horstem Siegfriedem Wernerem firmy mogą uzyskać finansowanie samochodowe bez banków tylko z kapitałem od inwestorów prywatnych. Dzięki ogłoszeniu poszukującemu kapitału można znaleźć venture capitalista na przykład na rynku emisji - Portal informacyjny dotyczący prywatnych emisji. Dr Werner pokazuje skuteczne metody finansowania samochodów bez kredytów bankowych i bez odrzucenia wniosku o kredyt. Jako firma spedycyjna, byliśmy bardzo zadowoleni z tego rozwiązania.
To wszystko może być dobre i prawdziwe... ale szczerze mówiąc... czy oddałbyś komuś zupełnie obcemu 1000 euro bez zabezpieczenia, gwarancji, sprawdzenia zdolności kredytowej, po prostu mając nadzieję, że otrzymasz je z powrotem? Ja bym tego nie zrobił, a chyba większość innych osób też by się nie zdecydowała... więc tam musi być coś nie tak

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata