Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Czy mogę sfinansować pojazd pomimo posiadania kilku kredytów?

Napisany przez ADMCI4
Z różnych powodów moja żona i ja mamy łącznie trzy kredyty. Po pierwsze, mamy kredyt na Dom, ale mamy także dwa inne kredyty, z którymi wielokrotnie refinansowaliśmy nasze kredyty rozliczeniowe. Teraz nasz samochód powoli odmawia posłuszeństwa i w przyszłości będziemy potrzebować nowego. Ponieważ samochód stanowi pewne zabezpieczenie dla banku, bank mógłby zatwierdzić tę finansowanie. W końcu w tym przypadku tytuł własności pozostaje w banku, o ile dobrze wiem. Czy to jednak nie ma znaczenia, jeśli ma się już kilka innych kredytów?

Re: Czy mogę sfinansować pojazd pomimo posiadania kilku kredytów?

Napisany przez degere
Nie można odpowiedzieć na to pytanie w ogólny sposób. Jeśli jesteście wiarygodni kredytowo i macie odpowiednie dochody, możecie otrzymać kredyt na każde zakupy. Powinniście zastanowić się, czy nie skonsolidować dotychczasowych pożyczek przy pomocy nowego kredytu. W internecie (Diba, Postbank itp.) oferowane są dobre pożyczki. W wstępnej aplikacji podajecie swoje dotychczasowe kredyty - to na pewno zadziała. A zazwyczaj nie chcą nawet mieć briefu pojazdu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata