Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na temat transakcji nieruchomościowych, takich jak rentowność (dom dochodowy), lokalizacja nieruchomości, rzeczoznawcy, pośrednicy nieruchomości, umowy kupna, ubezpieczenia nieruchomości i podatki. (Zakup nieruchomości w celu wynajmu)

Re: Czy Interhyp jest dostawcą finansowania na budowę własnego domu?

Napisany przez ADMCI4
Cześć na forum! Za każdym razem, gdy zajmuję się finansowaniem budownictwa i chcę porównać warunki w internecie, w końcu na ekranie pojawia się Interhyp. Do tej pory zawsze myślałem, że to zwykły bank oferujący finansowanie budowlane. Ale jeśli ktoś reklamuje się jako 100 banków, to sam nie może być bankiem. Trochę jestem zdezorientowany i mam nadzieję, że tutaj otrzymam wyjaśnienie, ponieważ oferowane tam warunki wydają się bardzo korzystne. Ponadto strona jest dość pouczająca. Kto może rozjaśnić mój mrok?

Napisany przez KingRollo
Sprawdź po prostu ich stronę internetową, tam to znajdziesz. Interhyp jest pośrednikiem w zakresie finansowania nieruchomości. Istnieje wiele takich pośredników, którzy opracowują dla klientów odpowiednio dopasowane opcje finansowania spośród różnych banków i innych instytucji, oraz pomagają w dalszych krokach, takich jak zawieranie umów i kontakt z bankami.

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Wiewiórko, Interhyp to największy pośrednik finansowy w Niemczech, absolutnie poważny i godny zaufania! Klienci z najlepszą zdolnością kredytową, jasnymi i przemyślanymi pomysłami oraz dobrze zabezpieczonymi obiektami nie mogą obejść się bez takiego usługodawcy! Ale trzeba także wspomnieć, że inne duże firmy, takie jak Dr. Klein (Freie Hypo) czy też AfB (Arbeitsgemeinschaft freier Baufinanzierer), do których należymy, również oferują to samo. To są zresztą trzy największe firmy w Niemczech, przy czym AfB jest największym niezależnym, ponieważ Interhyp i Dr. Klein należą do banków lub są z nimi powiązane! Inaczej sprawa się ma z klientami, którzy nie wiedzą, czego chcą, jaki koncept finansowy najlepiej dopasowany do ich potrzeb! Również klienci z nieco gorszą zdolnością kredytową lub obiektami o bardziej złożonych wymaganiach (umowy czasowe, emeryci, małżonkowie mieszkający osobno, osoby prowadzące działalność gospodarczą, finansowanie deweloperskie, duże projekty) natkną się tu na swoje ograniczenia lub w ogóle nie będą finansowalni. Ograniczenia Interhyp stają się szczególnie widoczne, gdy chce się przedstawić finansowanie bez wkładu własnego, ponieważ wtedy Interhyp natyka się na ograniczenia przy dobieraniu różnych banków dla korzystnego kompleksowego konceptu. W takich przypadkach bardziej opłacalni i lepsi są indywidualnie działający pośrednicy finansowi!! Jednak do tej pory indywidualnie każda oferta Interhyp mogła być przebita, jednak w przypadku najlepszych klientów zwykle mówimy już tylko o drugim miejscu po przecinku! Dla klientów wymagających indywidualnej konsultacji na miejscu inny duży pośrednik finansowy może również wchodzić w grę, ale ogólnie rzecz biorąc Interhyp to absolutnie najlepsza spółka na rynku finansowania nieruchomości!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata