Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Gdzie mogę znaleźć wiarygodną ocenę akcji?

Napisany przez ADMCI4
Zazdroszczę ludzi, którzy naturalnie dobrze się znają na akcjach. Chciałbym zgłębić ten temat i zakupić sobie małe portfolio akcji, ale potrzebowałbym pewnej podstawowej wiedzy na temat poszczególnych przedsiębiorstw. Skąd mogę to zdobyć, aby nie popełnić błędu? Czy istnieje jakiś rodzaj rankingów lub inny system oceniania, któremu mógłbym zaufać? Takie wsparcie byłoby dla mnie naprawdę pomocne i dałoby mi większe poczucie pewności podczas zakupu i późniejszej sprzedaży akcji.

Re: Gdzie mogę znaleźć wiarygodną ocenę akcji?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Markusie, miałem ten sam problem co ty. Nie chcę robić reklamy, ale tam wszystko jest wspaniale wyjaśnione. Od pewnego czasu śledzę również ich portfel wzorcowy i muszę powiedzieć, że zazwyczaj mają nosa. Gorąco polecam bezpłatny newsletter. Chociaż nie mogłem ci bezpośrednio pomóc, mam nadzieję, że znajdziesz tam swoje informacje. Pozdrowienia, Lukas

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata