Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy mogę wziąć kredyt za granicą?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim.......... Ostatnio dowiedziałem się od znajomych, że w niektórych przypadkach zaciągnięcie kredytu w zagranicznych bankach może być znacznie tańsze. Mówili jednak o bankach, które faktycznie mają swoją siedzibę za granicą, na przykład w Holandii. Nawet jeśli tak jest, czy jako Niemiec mogę w ogóle wziąć kredyt za granicą? Czy muszę mieć tam przynajmniej zameldowanie i pracować? Jakie warunki muszą być spełnione, aby skorzystać z korzystniejszych oprocentowań za granicą???????? MisterMister

Napisany przez timbo012
Cześć Panie, jasne, dlaczego by nie miało się udać. Otrzymałem mój kredyt ze Szwajcarii. Nie jestem jednak w stanie powiedzieć czy w innych krajach stawki procentowe są równie korzystne jak tam. Pozdrawiam

Napisany przez Micha
Cześć panie, Jasne, dlaczego miałbyś nie móc. Miałem swoją pożyczkę z Szwajcarii. Niemniej jednak nie mogę ci powiedzieć, czy w innych krajach stopy procentowe są równie korzystne jak tam. Na razie W każdym z twoich postów jest ten link .... Uważam to za niezmiernie irytujące, zwłaszcza jako nowy użytkownik tego forum ...

Napisany przez admin
Cześć Michał, właśnie go zablokowałem. Linki partnerskie są zabronione. Chce tylko zarobić prowizję w Bon-Kredit.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata