Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: Finansowanie samochodu przez bank czy przez salon samochodowy?

Napisany przez ADMCI4
Cześć. Nie potrwa już długo, zanim mój stary samochód dosłownie się rozpadnie i będę zmuszony kupić inny. Czy będzie to nowy samochód, czy ponownie używany, zadecyduje to, kiedy będę wiedział, gdzie i pod jakimi warunkami mogę sfinansować zakup samochodu. Może mam to źle zaplanowane, ale wydaje mi się, że istnieje możliwość finansowania bezpośrednio przez salon samochodowy, bez konieczności angażowania banku. Na pewno jest to tańsze. Wtedy mógłbym przeznaczyć więcej pieniędzy na samochód... Kto może mnie tutaj poinformować?

Re: Finansowanie samochodu przez bank czy przez salon samochodowy?

Napisany przez Micha
Cześć ogrodnicy działkowi Nie ma jednej jednoznacznej odpowiedzi. Ja na twoim miejscu porównałbym dokładnie kredyty zarówno z salonu samochodowego, jak i z banku. W większości przypadków, gdy pożyczysz pieniądze od banku i zapłacisz gotówką w salonie samochodowym, możesz nawet otrzymać większą zniżkę. Jak już wspomniałem, nie zawsze tak jest To zależy od konkretnego salonu samochodowego i banku. Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata