- ndz wrz 12, 2010 12:08 pm
Cześć, Jestem tutaj nowy, ponieważ nie wiem już, co robić i mam nadzieję na jakąś radę. Mam 21 lat i niestety pobieram zasiłek dla bezrobotnych. Z 359 euro zasiłku dla bezrobotnych opłacam rachunki, z którymi już sobie nie radzę. Ubezpieczenia 20 euro + emerytura przyszłościowa 10 euro, prąd 30 euro, Internet 20 euro. Mam dług w wysokości 694,39 euro w firmie wysyłkowej. Długuje to się, ponieważ zamówiłem tam 2 biurka, jedno za 400 euro, drugie za 150 euro i konsolę do gier za 300 euro. Na początku dobrze opłacałem, więc nie jest to już pełna suma, pozostało około 700 euro. Myślałem, że spłaciłem biurko za 400 euro i zamówiłem drugie. Niestety, pomyliłem się. Z ratami z firmy wysyłkowej to daje 140 euro miesięcznie. W rezultacie zostaje mi 220 euro na życie. Tytoń też nie jest tani, to 80 euro miesięcznie. Nie potrafię rzucić palenia. Obecnie mam pracę za 1 euro, która przynosi 120 euro miesięcznie. Tylko pieniądze przychodzą dopiero pod koniec tego miesiąca, a z każdej strony przychodzą wezwania z opłatami za wezwanie. Nie daję sobie już rady -> POMOC !!! kredyt ??? Proszę pomóżcie mi, nawet jeśli to tylko rada. Chętnie przyjmę wszystko. Z poważaniem, Haradis