Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy można podzielić procenty z ubezpieczenia samochodu?

Napisany przez ADMCI4
Cześć w tej miłej forum! Moi rodzice postanowili przestać samodzielnie jeździć samochodem i również sprzedać pojazd. Dzięki 35% składce ubezpieczeniowej, mój ojciec zapłacił bardzo korzystną składkę na koniec. Wiemy, że istnieje możliwość przeniesienia tych procentów na krewnego. Czy jest jednak możliwe ich „podzielenie”, tj. przeniesienie części procentów zarówno na córkę, jak i syna? Ponieważ oboje nadal mamy dość wysoki poziom ubezpieczenia, byłoby nam to bardzo pomocne. Czy konieczne jest również, abyśmy byli ubezpieczeni w tej samej firmie ubezpieczeniowej co mój ojciec? Pozdrowienia, Mats

Re: Czy można podzielić procenty z ubezpieczenia samochodu?

Napisany przez JohnDoe
Niestety nie... Jednakże, na podstawie mojego doświadczenia, mogę ci zalecić sprawdzenie stawek w Internecie, ponieważ czasami nawet dla początkujących może to być tańsze niż w przypadku przeniesienia np. z SF4, ponieważ składki w niektórych przypadkach mogą się znacznie różnić. Dodatkowo możecie przenieść tylko lata bezszkodowe, które sami moglibyście uzyskać.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata