Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy kredyt w wysokości 2000 euro jest możliwy przy zarobkach brutto w wysokości 720

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór, chciałbym wziąć kredyt w wysokości 2000 euro. Czy moje zamiary mogą się powieść przy miesięcznych dochodach w wysokości 720 euro, bez żadnej poręczycielskiej? Jestem jeszcze w trakcie nauki. Cześć, Martin

Re: Czy kredyt w wysokości 2000 euro jest możliwy przy zarobkach brutto w wysokości 720

Napisany przez 2Bolitho
Jestem ponownie głosem ostrzegawczym. Jako młoda (przypuszczam) osoba w trakcie nauki zawodu, pokusa jest oczywiście duża, aby wziąć kredyt. I taka refleksja jest oczywiście lepsza niż początkowe skorzystanie z debetu i późniejsze dążenie do kredytu. Ale czy naprawdę musi tak być? Czy pragnienie nie może poczekać przez pewien czas? Każdego miesiąca odkładaj 200 EUR na bok i w (nawet nie) 10 miesięcy będziesz mieć 2000 EUR do dowolnego wykorzystania. Nawet nieco wcześniej, ponieważ otrzymasz odsetki od oszczędności. kredyt spłacasz przez dłuższy czas i końcowa suma jest znacznie wyższa. Poza tym pojawia się psychiczne obciążenie mając długi. To tylko moje 2 grosze. Jeśli otrzymasz kredyt, niestety nie potrafię tego stwierdzić. Nie wiem. Jednakże omów swój zamiar z własnym bankiem. Osobiście rozmowa na ten temat jest zdecydowanie bardziej celowa niż bezosobowy wpis na forum.

Napisany przez Zeccolino
Tak więc dołączę do tego. Twoje własne bankowe bezpieczeństwo jest najważniejsze, z czego powinieneś zacząć. Nie chcę być mówcą, ale jesteś młody i nie powinieneś od razu wpadać w ręce sharków finansowych. Jeśli Twoje szkolenie przebiega płynnie i nie masz prawdziwych problemów finansowych, dlaczego nie skorzystać z usług Twojego własnego banku???

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata