Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Czy mogę otrzymać kredyt na modernizację domu pomimo innych kredytów?

Napisany przez ADMCI4
Kochane Forum! Jako właściciel domu jednorodzinnego jestem zawsze finansowo na granicy swoich możliwości. Dlatego w przeszłości zdarzało się niestety, że musiałem wziąć mniejszą lub większą pożyczkę. Teraz jednak musimy pilnie dokonać kilku modernizacji w domu, takich jak na przykład dach. Nasza umowa oszczędnościowa na budowę domu niestety jeszcze nie osiągnęła zdolności kredytowej, dlatego musimy skorzystać z całkowicie zwykłej pożyczki na modernizację. Czy otrzymamy ją, pomimo że mamy jeszcze dwie inne pożyczki? Modernizowany Dom służy jako zabezpieczenie dla pożyczki, czyż nie?

Napisany przez Sergio
To nie ma znaczenia, ile masz kredytów. Jeśli bank obliczy, że masz wolną miesięczną kwotę zgodnie z wewnętrznymi wytycznymi, możesz wziąć kredyt aż do określonego miesięcznego obciążenia.

Napisany przez NaTwoim13
Cześć Osierocony Bloku, zoptymalizuj wszystkie kredyty, dodaj remont oraz modernizację i weź tę sumę (nie przekraczając maksymalnie 30 000 euro) od renomowanego niemieckiego banku w wysokości 3,75% rocznie, bez wpisu hipotecznego (istniejące obciążenia nie są istotne), z miesięczną ratą w wysokości 256 euro. pożyczka zostanie spłacona w ciągu 13 lat!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata