Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Jakie możliwości rabatowe oferuje ubezpieczenie samochodu?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, kiedyś pracowałem w służbie publicznej i dzięki temu otrzymywałem zniżki na ubezpieczenie samochodu. Obecnie mój pracodawca jest prywatny, ale jesteśmy bardzo blisko służby publicznej, ponieważ jest to również instytucja świadcząca usługi. Czy istnieją określone branże zawodowe lub pracodawcy, od których można otrzymać zniżki na ubezpieczenie samochodu? Na przykład moja pensja jest wypłacana zgodnie z TVÖD. Czy to może mieć decydujące znaczenie? Kiedyś istniał tzw. taryfikator B. Co jest z nim porównywalne obecnie?

Re: Jakie możliwości rabatowe oferuje ubezpieczenie samochodu?

Napisany przez Mike Spezi
Cześć, zniżkowane stawki dla sektora publicznego w dziedzinie ubezpieczeń komunikacyjnych i majątkowych pozostają bez zmian. W zależności od rodzaju pracodawcy możliwe jest również oferowanie obniżonych stawek dla innych instytucji komunalnych, publicznych podmiotów lub przedsiębiorstw, które nie należą bezpośrednio do sektora publicznego. Należy to zawsze omówić bezpośrednio ze swoim ubezpieczycielem. Pozdrowienia Mike

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata