Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Kto udziela najtańszych kredytów?

Napisany przez ADMCI4
Cześć! W przypadku banków internetowych zawsze jest dużo reklamy, że oferują kredyty taniej niż inne banki. Widzisz wtedy stawki procentowe na poziomie 3,45% i podobne. Kiedy idę do mojego banku, który jest bankiem oszczędnościowym, dowiaduję się, że mogą mi zaoferować maksymalnie stopę procentową w wysokości 7,9%. Zakładam również, że w tych bankach internetowych stawka procentowa nie pozostanie na poziomie 3,45% i będą tam dodatkowe koszty. Dlatego uważam, że bardzo trudno jest znaleźć bazę do porównań. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś na forum mógł wymienić mi banki, które rzeczywiście udzielają tanich kredytów na solidnych warunkach. Pozdrowienia, Muzyk

Re: Kto udziela najtańszych kredytów?

Napisany przez 2Bolitho
To oznacza porównywanie. Najlepiej zrobić to na konkretnym przykładzie. Gdy już dokładnie wiesz, czego potrzebujesz, zapytaj konkretnie w 3-4 bankach. Wtedy otrzymasz kilka wskazówek dotyczących różnic. Jeśli to ci nie wystarczy, zapytaj jeszcze w jednym banku. I tak dalej. Niemożliwe jest udzielenie tutaj ogólnej odpowiedzi. Zależy to zawsze od ryzyka banku, więc od tego, czy jesteś dobrym czy złym dłużnikiem. Jeśli mają wątpliwości, wzrasta ryzykowna prowizja (nazywana zyskiem).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata