Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Czy w Sparkasse dostanę tylko kartę MasterCard?

Napisany przez ADMCI4
Kochani użytkownicy tego forum... Wiele banków promuje swoje produkty, w tym także swoje karty kredytowe. Te karty nie pochodzą od banków, ale od odpowiednich firm kart kredytowych, takich jak MasterCard, Visa, American Express, Diners Club itp. Niektóre banki współpracują również z kilkoma firmami kart kredytowych i można wybrać konkretną kartę. Mam konto w Sparkasse i otrzymałem stamtąd kartę MasterCard. Nawet nie zapytano mnie, czy chcę inną kartę. Czy Sparkassen współpracują wyłącznie z MasterCard? Czy muszę specjalnie prosić o Visę?

Napisany przez 2Bolitho
Znowu udaję lepszego Googlea: Na stronie Sparkasse.de oferowana jest również karta VISA. W moim lokalnym oddziale Sparkasse również jest dostępna karta VISA. Jeśli teraz podasz mi nazwę swojego oddziału Sparkasse, to sprawdzę również tę stronę, żeby zobaczyć, czy oferuje kartę VISA... ;-)

Napisany przez 2Escorpio
Hej... r n r n W zasadzie Sparkassen również oferują Visę... ale niektóre już nie. r n r n Ponieważ ten boom przyszedł z bankami internetowymi, które umożliwiły bezpłatne wypłaty gotówki za granicą za pomocą karty Visa, niektóre Sparkasse strajkowały. Aby nie musieć już oferować usługi wypłacania gotówki za pomocą Visy... musieli również zrezygnować z wydawania kart Visa. r n r n esco

Napisany przez Doso
Nie ma jednej Sparkasse - istnieje wiele regionalnych banków, które nazywają się Sparkasse i współpracują ze sobą. Ostatecznie każda Sparkasse sama decyduje, jakie produkty oferuje - i jeśli nie chce oferować kart Visa, to po prostu tak jest.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata