Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy można płacić kartą kredytową w sklepie Penny?

Napisany przez ADMCI4
Cześć, niedawno w naszej miejscowości działał supermarket Rewe. Kiedy miałam trochę skromniejszy budżet, zdarzało mi się płacić tam kartą kredytową, co nie sprawiało żadnego problemu. Teraz jednak supermarket Rewe został zburzony, a wkrótce w jego miejscu powstanie sklep Penny. Ogólnie uważam to za dobrą zmianę, bo produkty w Penny są zazwyczaj trochę tańsze. Chciałabym jednak wiedzieć, czy w Penny można również płacić kartą kredytową, czy też w ogóle nie ma takiej możliwości, ponieważ sklep jest bardziej dyskontem. Pozdrowienia..

Napisany przez Doso
Nie, nie możesz.

Napisany przez markusvenus
Netto był pierwszym dyskontem, który oferował płatności kartami kredytowymi, potem pojawiły się LIDL & ALDI. Penny & Norma nie oferują płatności kartami kredytowymi.

W Penny & Norma nie można również płacić kartą Maestro, dlatego wolę robić zakupy w ALDI niż w Penny lub Norma.

Jeśli Penny lub Norma nie chcą oferować płatności kartami kredytowymi, to ich wina, to kupujemy gdzie indziej.

Napisany przez 2Escorpio

Netto był pierwszym dyskontem, który oferował płatności kartą kredytową, potem przyszedł LIDL & ALDI. Penny & Norma nie oferują płatności kartami kredytowymi.

W Pennym i Normie nie można również płacić kartą Maestro, dlatego wolę robić zakupy w ALDI niż w Penny czy Normie.

Jeśli Penny lub Norma nie chcą oferować płatności kartami kredytowymi, to ich własny wybór, wówczas po prostu kupujemy gdzie indziej.

W Penny nie można płacić kartą debetową? To mnie bardzo dziwi.

Napisany przez BenniG

W Penny nie można płacić kartą debetową? To mnie bardzo dziwi.

Aby udzielić jednej odpowiedzi, specjalnie się zarejestrował... Teraz brakowało tylko linku do poszczególnych dyskontów.

Ale chodzi o karty kredytowe (Visa, Master i inne) a nie o karty debetowe.

Napisany przez 2Escorpio

Ale chodzi o karty kredytowe (Visa, Master i inne).

Zobacz........

Cytat od markusvenus

w Penny & Norma nie mogę płacić kartą Maestro, dlatego wolę robić zakupy w ALDI niż w Penny czy Norma.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata