Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Karta kredytowa - rezygnacja z umowy

Napisany przez Swoop
Cześć, W zeszłym tygodniu złożyłem wniosek o kartę MasterCard w Kreissparkasse, która miała kosztować 21€ rocznie. Nie otrzymałem jeszcze karty ani nie skorzystałem z żadnych usług! Teraz jednak nie chcę już tej karty, doradca powiedział, że mogę złożyć wypowiedzenie, ale i tak muszę zapłacić roczną opłatę w wysokości 21€! Trochę trudno mi w to uwierzyć, ponieważ mieszkamy w Niemczech - nie otrzymałem kopii umowy! Pozdrowienia Sebastian

Napisany przez hogli.online
Zazwyczaj karta kredytowa jest częścią umowy konta bieżącego. Czy konto zostało otwarte niedawno? Jestem klientem banku Targobank, dawniej Citibank. Tam karta kredytowa została dostarczona razem z kartą debetową i zalecono mi sprawdzenie funkcji karty poprzez jej użycie przynajmniej raz w ciągu pół roku. Nie chcę twierdzić niczego nieprawdziwego, ale zakładam, że pierwsze użycie karty aktywuje umowę. Możesz po prostu zapytać swojego banku.

Napisany przez Swoop
Ja, rozmawiałem kiedyś z górną instancją w Hanowerze - oczywiście NIE muszę płacić 21€! doradca w moim banku po prostu nie ma pojęcia - teraz idę do DiBa - tam mam wszystko za darmo. Pozdrowienia Sebastian

Napisany przez 2Escorpio
Tak nie jest, istnieją umowy, takie jak karty kredytowe, których nie można odwołać. Nawet jeśli nie zostały jeszcze użyte... otrzymuje się już korzyść z tego, że MOŻNA nimi zapłacić. Jeśli jednak karta jeszcze nie dotarła, można być tak hojnym. esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata