Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie budowy: Czy mogę także spontanicznie dostarczyć własny wkład własny podczas budowy nowego budynku?

Napisany przez ADMCI4
Cześć... Złożyłem wniosek o kredyt budowlany. Pierwotnie zakładałem, że większość prac zostanie wykonana przez firmy, a ja zajmę się tylko na końcu dekoracją ścian i niektórych podłóg. Jednak teraz zastanowiłem się bardziej nad tą sprawą i myślę, że jestem również w stanie poradzić sobie z pracami takimi jak układanie płytek czy tynkowanie ścian. Czy teraz mogę to zrobić spontanicznie i wykorzystać przeznaczone na to środki na inne cele? Czy moje finansowanie zostanie wtedy zmniejszone? Pozdrowienia, HoSchi

Re: Finansowanie budowy: Czy mogę także spontanicznie dostarczyć własny wkład własny podczas budowy nowego budynku?

Napisany przez NaTwoim13
Cześć HoSchi, Czy finansowanie zostało już zatwierdzone? Zasadniczo zmiany zawsze mogą być dokonywane. Większość banków akceptuje to, biorąc pod uwagę, że istotne jest, aby usługi na domu zostały wykonane, a tym samym ustalona wartość - jak określono podczas wnioskowania o ustalenie poziomu obciążenia - również istnieje!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata