Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Testowanie jakości usług bankowych

Napisany przez herrklaus
Drogie uczestniczki forum! Jak widzę, angażujecie się intensywnie w różne aspekty świata finansów i dzielicie się tutaj swoimi doświadczeniami. Być może mogę was zainteresować współpracą? Pracuję dla renomowanej firmy badawczej, która obecnie testuje jakość usług różnych banków. Skupiamy się na kwestiach takich jak przyjazność dla klientów, czas obsługi itp. Przykład: skarżysz się w swoim banku na zbyt wysokie opłaty, zbyt niskie odsetki lub niejasny tryb obsługi. Jak bank reaguje? Czy zajmuje się Twoim problemem? Czy czujesz się poważnie potraktowany i profesjonalnie obsłużony? Te badania są bardzo obszerne, dlatego mój pracodawca poszukuje dodatkowych uczestników. Nakłady są niewielkie, na przykład dwukrotnie napisałem maila do mojego banku i przekazałem odpowiedź firmie badawczej. Wynagrodzenie jest hojne, a w przypadku zainteresowania dostępne są kolejne zlecenia. Jeśli chcielibyście wziąć udział w tym - i być może innych - projektach, proszę o kontakt! Przekazuję Wam kontakt oraz dodatkowe informacje, jeśli takie są potrzebne. Czekam na Wasze wasze odpowiedzi! PS: Czy ktoś tutaj ma ramowy lub ratalny kredyt w ING-DiBa? Ten profil testera jest obecnie szczególnie poszukiwany! PPS: Czy mogę tutaj podać swój adres? Jeśli nie, proszę usunąć: herrklausausdemhaus@googlemail.com

Napisany przez herrklaus
Nadal poszukiwani są dodatkowi testerzy!

Napisany przez 2Escorpio
Z takim nickiem i dziwnym adresem e-mail też bym się nie kontaktował ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata