- pt wrz 16, 2005 7:11 am
Cześć Waswosch, Serdeczne gratulacje z doliny Suhrental z okazji narodzin Twojej córeczki. Mam nadzieję, że matce i córce wszystko dobrze. Oczywiście również ojcu! Jak się nazywa ta mała? Matce, córce i tatusiowi wszystko się wspaniale układa. Nasza perełka nazywa się: Isabel Pierwsze 5 nocy nie spała całkowicie, - ale mnie to było prawie obojętne, ponieważ jestem przyzwyczajony: JA w nocy zajmuję się szukaniem pożywienia dla portfela na giełdzie. (szczyp, szczyp) Teraz karta się odwróciła. ONA śpi dłużej niż ja, już zdołała przespać 7 godzin. Muszę jeszcze nad tym popracować. Ale ja za to naprawdę dobrze śpię! Lepsze niż przez poprzednie 8 lat. .. Tak, już się zastanawiam nad inwestycją w przyszłość mojej córki. Twój pomysł sobie zapamiętam / Brzmi interesująco. .. Teraz martwią mnie inne sprawy; fotelik dziecięcy od Volvo, dla mojego Volvo v70 okazuje się prawdziwym łamigłówką !!! =powinien być na wagę od 3 do 19 kilo, ale na pewno nie przewiozę w nim mojego dziecka! Jest zwrócony tyłem do kierunku jazdy, ale jakoś zbyt wyprostowany. Jeśli się trochę przyspieszy na światłach czy coś, no ... każdy sobie może wyobrazić, co wtedy się stać może, prawda? Tu o wiele bardziej odpowiedni jest Maxi-Cosi aż do około 9 miesięcy. Tutaj Volvo bardzo mnie zawiodło. - Hej! Dzięki za wszystkie życzenia! Naprawdę mnie to ucieszyło!!!