Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy kredyty online są tańsze niż w tradycyjnym banku?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, potrzebuję małego kredytu w wysokości około 3 000 €. To mój pierwszy kredyt i chciałbym zapłacić jak najmniej odsetek. Dlatego na razie nie poszedłem do swojego banku domowego. Liczba odsetek od debetu wynosi tam już ponad 12%, co wydaje mi się dość dużo. Zanim jednak zacznę odwiedzać inne banki, chciałbym dowiedzieć się, czy nie jest znacznie korzystniej złożyć wniosek o kredyt online. Banki również oszczędzają na tym pracowników. Czy możecie mi polecić jakikolwiek bank?

Napisany przez Marimore
Cześć, Muchomorze :-) Czy już sprawdzałeś odpowiednie portale? Tam zazwyczaj można od razu porównać poszczególne kredyty online, myślę, że byłoby to bardzo praktyczne w twojej sytuacji. Pozdrowienia Mamo

Napisany przez Marimore
Mam zresztą bardzo dobre doświadczenia w dziedzinie bankowości internetowej z DKB!

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, szukałem małego kredytu, aby wymienić moje wysokie saldo debetowe w wysokości 3000 €. Znalazłem kredyt w wysokości 2,95%. Najpierw myślałem, że to fake, ale potem naprawdę się udało! Tak więc mogę tylko polecić, byli też dobrze doradzeni. Pozdrowienia John

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata