Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące ustawowego i prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego oraz reformy systemu opieki zdrowotnej.

Re: Czy prywatne ubezpieczenie zdrowotne jest naprawdę tańsze?

Napisany przez ADMCI4
Jednak nie mam możliwości wyboru, ponieważ moje dochody są poniżej progu, po przekroczeniu którego można przejść na prywatne ubezpieczenie zdrowotne. Ale temat po prostu mnie interesuje. Często reklamuje się, że przejście na prywatne ubezpieczenie zdrowotne jest ostatecznie tańsze. Dla osoby bez rodziny, czy naprawdę jest to tańsze? Z dziećmi nie ma już w ogóle dyskusji, bo za nie trzeba dodatkowo płacić. Co mówią osoby ubezpieczone prywatnie?

Re: Czy prywatne ubezpieczenie zdrowotne jest naprawdę tańsze?

Napisany przez neugierig
Cześć Majestix, prywatne ubezpieczenie zdrowotne jest naprawdę bardzo skomplikowane i gdzie jest słońce, tam też jest cień. Bardzo wiele zależy od indywidualnej sytuacji (zdrowotnej, rodzinnej i zawodowej). Nie ma tu ogólnych reguł. Napisałem już wiele na ten temat. Nie jestem jeszcze całkiem gotowy, ale twoje pytania są tam już poruszone. Pozdrawiam, frank ____________________________ śledź mnie na Twitterze Mój blog | Informacje o ubezpieczeniach z cennymi wskazówkami od Insidere do oszczędzania Popełnić błąd i go nie poprawić - to dopiero jest prawdziwy błąd.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata