Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Problem z kartą kredytową typu prepaid

Napisany przez finanznoob
Cześć, od zeszłego tygodnia mam kartę kredytową prepaid Mastercard z Commerzbanku. Mam teraz taki problem, kiedy chcę teraz płacić w internecie i muszę podać moje dane, a potem nacisnąć dalej, wyskakuje komunikat, że karta nie mogła zostać zweryfikowana. Wprowadziłem wszystko poprawnie, a pieniądze są na karcie, ale nie jestem pewien, co wpisać w polu Stan/Województwo/Powiat. Próbowałem już wpisać Niemcy, DE, Bawaria, BY, Altötting i AÖ, ale nic nie działa. Najgorsze jest to, że w moim wyciągu z karty kredytowej w linii pod miastem jest pusto. Być może należy wpisać tam stan/województwo/powiat. Czy istnieją specjalne kody regionów lub numery dla tego pola? Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże... W przeciwnym razie będę musiał skorzystać z pomocy obsługi klienta Commerzbanku.

Re: Problem z kartą kredytową typu prepaid

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, musisz zadzwonić do swojego banku... może to mieć wiele różnych przyczyn. W Niemczech nie wypełnia się zazwyczaj pola Staat/Province! Może również być tak, że zapytano o więcej, niż jest na karcie lub zaplanowano obciążenie. Na przykład hotel Hilton pobiera opłatę w wysokości 50 euro, chociaż wypiłeś tylko colę za 3 euro. Pozdrawiam, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata