Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Funkcja obrazu: Test

Napisany przez beta
Najpierw wielkie podziękowania dla Salamandra za wysiłki i rozwijanie portalu :lol: https://www.boersenportal.ch/forum/viewtopic.php?t=658

Napisany przez beta
....bardzo dobrze. Na początku trochę zagmatwane, musiałem zacząć 3 razy. Być może jest to spowodowane przeglądarką (Safari). Raczej jednak chodziło o to, że rozmiar pliku (KB) był za duży. Skompresowałem go jeszcze raz do około 30KB i wtedy zadziałało. Dobra funkcja. Regularnie oglądam telewizję na Macu. Teraz możliwe jest ładowanie spontanicznych, lokalnych zrzutów ekranu. Tak trzymaj, dziękuję, beta.

Napisany przez ADMCI4
świetna nowa funkcja......dziękuję bardzo

Napisany przez David
Jeszcze raz dziękuję za szybkie wykonanie. Wczoraj wieczorem wysłałem e-mail do Salamandra, a dzisiaj rano funkcja jest już dostępna online. To nazywa się super obsługa. Pozdrowienia z WK David

Napisany przez 2cybercrash
test obraz działa świetnie, było to długo oczekiwane, dziękuję bardzo Salamander.

Napisany przez Dany1
O wow Dzięki Salamandrze!!! Przewaga nad Ringiers Crash Bude rośnie... o, tutaj mały obraz testowy... czy to Simona tam widzę??

Napisany przez 2cybercrash
Aha, widzę, że Simona już pracuje z nowym wielofunkcyjnym myszką od Lochitec.

Napisany przez Simona
Doskonały jak zawsze; nawet można dzwonić z niego; spróbuj :!: :!: :idea: Pozdrowienia, Simona

Napisany przez Simona

Napisany przez Simona
Dziękuję bardzo Salamander, działa świetnie, świetna praca :!: Pozdrowienia, Simona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata