Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Bank Szkocji

Napisany przez Tommy-L
Cześć ludzie, chciałem zapytać, co sądzicie o Banku Szkocji? Ostatnio zainteresowałem się inwestycjami pieniędzy, a ten bank oferuje 2,2% na rachunku oszczędnościowym. Czy ktoś miał już doświadczenia z tym bankiem?

Napisany przez ADMCI4
Cześć! Znam tylko konto oszczędnościowe Bank of Scotland, ale jestem z niego zadowolony. Odsetki są wypłacane poprawnie, a przelewy na moje konto referencyjne zawsze są szybko realizowane. Proszę nie mylić tej banku z Royal Bank of Scotland! To są dwie różne instytucje, a druga musiała zostać wsparci przez brytyjskie państwo, aby uniknąć bankructwa w czasie kryzysu finansowego. Pozdrowienia Alexander Reibold Makler ubezpieczeniowy Neuburg an der Donau

Napisany przez mathias
W Banku Szkocji można dobrze ulokować swoje pieniądze. Tylko logowanie jest trochę irytujące z wieloma zapytaniami.

Napisany przez ADMCI4
Czy zwrot działa zawsze bez problemów?

Napisany przez mathias
Cześć PeterPopp Dlaczego mieliby być problemy z zwrotem? Zawsze otrzymywałem pieniądze na moje konto referencyjne w krótkim czasie.

Napisany przez visio7
Tak, jestem bardzo zadowolony z BoS. Wszystko działa płynnie, a stopa procentowa jest obecnie bardzo atrakcyjna. Niestety nie do porównania z oprocentowaniem kilka lat temu. Pozdrowienia od doradcy podatkowego z Offenbach

Napisany przez youngster
Ja mogę również polecić Ci tę bank. Naprawdę warto!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata