Re: Proszę o 15 do 20 minut swojego czasu na potrzeby mojej pracy magisterskiej! Dziękuję!
Napisany przez Flandern -
- śr sty 12, 2011 4:01 pm
Szanowni Państwo,
w ramach moich studiów magisterskich na kierunku Psychologia Ekonomiczna na Uniwersytecie w Gandawie (Belgia), obecnie przeprowadzam badanie dotyczące zachowań gospodarczych w różnych kulturach. Porównuję próbkę flamandzką i niemiecką z sektora bankowego.
Badanie składa się z dwóch części. Pierwsza część ankiety jest przeznaczona do wypełnienia przez Państwa i zajmuje się danymi demograficznymi, zachowaniami gospodarczymi oraz tłem kulturowym. Ta część zajmuje około 20 minut.
Druga część ankiety jest przeznaczona dla waszej koleżanki/kolegi, przyjaciela/przyjaciółki lub znajomego/znanego i zajmuje około 3 minut. Na końcu ankiety zostaniecie poproszeni o podanie jej/jego adresu e-mail, aby móc się z nią/nim bezpośrednio skontaktować. (TA CZĘŚĆ NIE JEST KONIECZNA!)
Link do pierwszej części ankiety znajduje się pod adresem: www.studentenforschung.de/fragebogen
Osoba, która weźmie udział i poda swój adres e-mail, ma szansę wygrać 2 bilety kinowe!
Z góry dziękuję za waszą ochotniczą pomoc, ponieważ ta ankieta ma kluczowe znaczenie dla powodzenia mojej pracy magisterskiej!
Z poważaniem,
Jozefien De Wolf
Uniwersytet w Gandawie
Wydział Psychologii i Nauk Edukacyjnych
Katedra Zarządzania Kadrami, Pracy i Psychologii Organizacyjnej
ul. Henri Dunantlaan 2
B-9000 Gandawa
jozefien.dewolf@ugent.be